Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 12. listopadu 2017

Novinky, sojka

Láska se živí láskyplnými maličkostmi

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Otázku dnešního programu za vás vyřeší rodina. Bude pro vás lepší se přizpůsobit. Všichni budou spokojení a vy mít svůj klid. Narušit by ho mohla jen nečekaná návštěva, nejspíše blízkých příbuzných. Přijdou s dárky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pojedete-li na výlet, můžete se těšit na spoustu nevšedních příhod. Některé budete jen sledovat z povzdálí, ale nelze vyloučit, že v jiných sehrajete aktivní roli. Naštěstí jste v duševní pohodě a všechno hladce zvládnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vydaří se posezení s přáteli nebo návštěva sousedů. Řeč se sveze na téma, která vás i je zajímají, ale dosud jste o nich, plni ohledů, moc nehovořili. K večeru budete muset řešit problémy vašich dětí s kamarády z ulice.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zamilovaní by měli být pozornější k své lásce. Nebude to snadné, zaskočí vás totiž svými rozmary, které vás budou stát dost peněz. Konstelace Luny s Merkurem doporučuje chovat se rozumně a raději ledacos přehlédnout.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bude téměř nemožné přinutit vás k něčemu, do čeho se vám nechce a co se vám nelíbí. Jisté však je, že k tomu budete mít spoustu racionálních důvodů. Zásadní otázkou je, jestli vám bude chtít vůbec někdo naslouchat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vrcholný diplomatický výkonu předvedete v rozhovoru s partnerovými rodiči. Vedle běžných témat, totiž dojde i na věci, kterým se už dlouhé měsíce vyhýbáte. Uděláte všechno pro to, abyste se znovu hlasitě nepohádali

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na zajímavý výlet vás pozvou známí. Dostanete se do míst, kde jste ještě nebyli, ale kam se v budoucnosti jistě rádi vrátíte. Budete se muset zbavit některých iluzí, zejména pokud jde o určité lidi ve vašem okolí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Teple se oblékejte, nespoléhejte na to, že jenom přeběhnete ulici. S partnerem si všechny sporné věci vyříkejte hned, neodkládejte to na vhodnější chvíli, nepřijde. Skvěle se domluvíte s osobami opačného pohlaví. Vyjdete si vstříc.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nesnažte se předvádět před cizími lidmi, hlavně před mladšími ročníky. Dostanete se do společnosti, kde vás to bude přímo svádět k tomu, abyste všem dokázali, jak jste dobří a šikovní. Zaskočí vás aktuální plány starších dětí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nekažte si nedělní odpoledne nebo večer tím, že se rozhodnete zkontrolovat školní prospěch a docházku starších potomků. Nezapomeňte zavolat příbuzným, abyste je ujistili, že jste na ně nezapomněli a vaše sliby platí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor při amatérských opravách elektrospotřebičů nebo automobilu. Snadno si způsobíte nějakou škodu. Na co stačí odborníkovi jediný pohled, budete marně řešit celý den. Samozřejmě vás to bude něco stát, ale i tak ušetříte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Fakt, že se vám dnes něco nepodaří nebo nevyjde, zdaleka neznamená, že se musíte hroutit nebo propadat depresím. Konstelace Uranu s Lunou dává jistotu, že zítra už všechno uvidíte mnohem, mnohem optimističtěji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám