Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 11. února 2018

Novinky, sojka

Víno vzbuzuje k zpěvu a voda k hněvu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Mějte na paměti, že nechtěný dárek, může přinést obdarovanému spoustu starostí. Nikoho dnes rovněž nekritizujte, všechny chvalte a pro jistou ještě zasypte lichotkami. Vyhýbejte se spěchu, zastavte se na chvíli a soustřeďte se. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dovolte Venuši a Jupiteru, aby vás inspirovaly. Začínáte přehlížet důležité impulsy a významné signály.  Hrozí vám, že se ocitnete v začarovaném kruhu. Budete-li na horách či na chalupě, dávejte si pozor na horní a dolní končetiny.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Snaha si co nejvíce užít, by nemusela skončit nejlépe. Hlavně se nepředvádějte před mladšími ročníky. Nenaznačujte nečekané návštěvě, aby už šla. Budete se sice nudit, ale může z ní vypadnout i ledacos zajímavého.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete ochotní se rozdat a rodině to pochopitelně neunikne. Pokud se necháte vylákat do nějakého obchodního centra, počítejte s tím, že tam necháte spoustu peněz. Nepřehánějte to s vstřícností k cizím lidem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li namířeno na milostnou schůzku, připravte se na různé i smyšlené výčitky. Partner o vás z neznámého důvodu pochybuje. Ve společnosti se nebojte říci, že s něčím nesouhlasíte. Později to všichni ocení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozorně sledujte chování nových známých. Nelze vyloučit, že se nepokusí zneužít vaší velkorysosti k sobeckým účelům. Uděláte jen dobře, když se večer vypravíte za přáteli do společnosti. Rádi vás uvidí a pobavíte se.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Skoro všechny dnešní problémy se dají řešit, s výjimkou jednoho. Na ten vás upozorní Uran a tak se mu obratně vyhnete, nebo ho přenecháte jiným. Nezapomínejte na to, že spravedlnost je sice slepá, ale není hloupá.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při setkání s příbuznými moc nemluvte, ani kdybyste měli stokrát pravdu. Hleďte si svého, vyplatí se vám to. Jakmile se začne mluvit o nutnosti solidarity v rodině a nějakých nejasných obětech, berte nohy na ramena.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepříjemný pocit při ranním vstávání, by vás měl varovat, že mohou stát podivné věci. S pomocí Venuše ale nakonec všechno dobře dopadne. Kdyby na vás přestal někdo mluvit a urazil se, je to jen jeho problém.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Využijete informací, někdy nazývaných klepy a pomluvy. Žádná sláva a důvod k radosti to není, ale jsou situace, kdy to jinak nejde. Také na to hned zapomenete. Nebojte se laškovat s opačným pohlavím. O ctitele nebudete mít nouzi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ne ve všem musíte být nejchytřejší a nejšikovnější. Bude lepší se polovině povinností vyhnout a otevřeně přiznat, že na víc se necítíte. Někteří lidé z vašeho okolí se vám mohou smát, ale později budete mít navrch.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bude nutné si definitivně vyjasnit jedno staré nedorozumění s partnerem, samo od sebe se nic nevyřeší. Nakonec vás sblíží staré hezké vzpomínky. Na půdě nebo ve sklepě najdete věc, která se dá výhodně prodat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám