Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 11. října 2015

Novinky, sojka

Stolu je třeba víc pro jídlo než pro žvanění

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Užijete si na večírku nebo zahradní párty, kde poznáte několik sympatických lidí. Důležité je zachovat si smysl pro humor a neurážet se kvůli ostřejším žertíkům. Nepokoušejte se dirigovat nebo snad nějak špehovat dospívající potomky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Cítíte-li potřebu ukázat se před partnerovými rodiči v tom nejlepším světle, musíte se chovat přirozeně a předem zapomenout na nějaké divadélko. Odpoledne přijde nutnost přijmout nelehké rozhodnutí. Merkur doporučuje zůstat při zemi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Není třeba házet flintu do žita poté, co vás někdo odmítne nebo vám něco nedovolí. Není všem dnům konec. Jupiter slibuje, že vaše šance dosáhnout svého trvá. Chcete-li stihnout práce na domu či zahradě, musíte s sebou hodit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nevyčítejte partnerovi, že není neustále po vašem bloku. Potřebuje si odpočinout stejně jako vy, ale má o tom vlastní představu. Na chalupě či na zahradě se konečně dostanete k práci, která vás baví a při které zapomenete na starosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jste-li svobodní, atraktivní známost jen uvítáte, ale zadaní, zvláště starší ročníky, by si měli dávat pozor. Odvážným představám nakonec přeci jen odoláte díky pudu sebezáchovy. Na návštěvu zvěte jen hosty, které opravdu rádi vidíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vzhledem k dobré fyzické kondici se můžete plně věnovat sportu. Je čas vytáhnout sportovní náčiní a vyrazit na kurt, na hřiště nebo alespoň do přírody. Rozhodně však nepočítejte s tím, že budete ve všem první a soupeřům to natřete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Luny svědčí vaší schopnosti komunikace s lidmi různých názorů. Obratně se vyhnete střetům a trapným situacím, nikomu nenabídnete záminku, aby se na vás zlobil. Nesnažte se ušetřit návštěvou podřadného podniku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K dramatické situaci se můžete připlést na silnici. Mějte oči i vzadu a moc netlačte na plynový pedál. 

Partnerův nenápadný, ale vytrvalý tlak, abyste dokončili rozdělanou práci nebo něco opravili, vás může nakonec pěkně dopálit. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při setkání s příbuznými se budete muset vypořádat s pokusem domýšlivého strýce či tchýně vás dirigovat a vnucovat vám podivné názory. Dlouho tiší nebudete. Vzkypíte spravedlivým rozhořčením a bude po rodinném klidu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Netrapte se kvůli některým svým nedostatkům. Pokud si někdo myslí, že je dokonalý a pokusí se vás provokovat, nezůstanete mu nic dlužní. Vůbec nezáleží na tom, jestli půjde o bratrance, tchýni nebo přítele či souseda.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Změníte názor na rodinný program. Partnerovi a dětem je třeba to sdělit nanejvýš opatrně. Ve vzduchu visí hrozba konfliktu. Nezadané by mohly uvést do rozpaků významné pohledy a letmé doteky nového známého.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřipravujte na dnešek žádné náročné plány. Všechno zařídí a správně vás nasměrují partner a děti. Mají svoje představy a nebylo by moudré jim je brát. Stejně u ničeho dlouho nevydrží a budete muset rozhodovat za ně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám