Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 11. května 2014

Novinky, sojka

Štěstí je jako zimnice, koho chce, toho napadá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na neodůvodněnou žárlivost a podezřívavost. Partner by to nesl dost těžce a mohl by reagovat překvapivým způsobem. Nelze rovněž vyloučit váš sklon k nedůvěře vůči lidem, o kterých nemůžete říci jediné křivé slovo.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Úpravu programu si vyžádá nečekaný vzkaz. Starším ročníkům se přizná k svým citům osoba, kterou jste nedávno viděli u známých. Než si s ní něco začnete, zjistěte o koho jde, a co od ní můžete očekávat. Neriskujte zklamání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jisté ožehavé téma, kterému se s partnerem vyhýbáte, bude třeba přeci jen prodiskutovat. Převzetí iniciativy je na vás, čím dříve se domluvíte, tím lépe. Hloupá náhoda na vás číhá v místech, kam během dne přijdou davy lidí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Mars varuje před problémy spojenými s neschopností a vypočítavostí příbuzných. Náhodně potkaný známý nebo soused vás doslova zasype novinkami. Hlavu z toho budete mít jako včelín. Bude lepší nebrat ho vážně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Flirt s novou známostí bude jedno velké překvapení. Váš idol se ukáže jako mistr zvládání nevšedních situací. Pozorně naslouchejte hlasům v okolí. Nebudete mít nejlepší náladu. Bylo by dobré si to přiznat a partnera a známé varovat předem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Z rovnováhy vás dopoledne vyvede i maličkost. Merkur radí držet se hodně zpátky. Připravte se pokus partnera a starších dětí odradit vás od pokračování v práci, do které se jim nechce. Pro klid v rodině byste měli ustoupit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Sami sobě budete muset přiznat, že jste chvílemi trochu mimo. Může vám to nadělat potíže zejména v mezilidských vztazích. Zkuste si vsadit, případě koupit los. Planety naznačují, že nejste tak docela bez šance na výhru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Přijde vám pozvání na nějakou oslavu, ale nebude snadné se rozhodnout. Bude tam totiž někdo, koho dvakrát nemusíte. V tom případě by bylo rozumné nechat osobní antipatie stranou. Život z lepší stránky vám ukáží Venuše s Uranem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na nedostatek štěstí si stěžovat nemůžete, ale tolik ho zase nebude. Držte se proto raději při zemi. Nemalé úspěchy vás čekají na poli lásky. Zejména dál od domova si můžete ledacos dovolit. Plňte sliby dané dětem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dbejte o své zdraví. Sportujte, hlídejte si skladbu jídelníčku, nepředvádějte se. Planety radí začít s realizací nápadu, který už dlouho nosíte v hlavě. Potkáte někoho, kdo vám rád pomůže a inspiruje vás svým příkladem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nelaškujte s někým, o kom nevíte, jak zareaguje. Shodíte se v očích celého širého okolí. Nestavte nic na ostří nože, vyplatí se vám smířlivost a zdrženlivost. Příbuzný, stejně jako partner či kamarád, který vás napadne, se vám vzápětí omluví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyhýbejte se lidem bez humoru, vaše místo je ve veselé společnosti přátel. Jen tam najdete ztracenou rovnováhu a přijdete na jiné myšlenky. Špatnou náladu si nemůžete vylévat na partnerovi. Velice brzy mu dojde trpělivost a bude oheň na střeše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám