Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 10. května 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je příjemný stav moudré nepříčetnosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potíže v mezilidských vztazích vám nadělá sklon k hádavosti. Možná vám pomůže dlouhá procházka a posezení s přáteli. Přijde-li si k vám někdo něco vypůjčit, nespíše peníze, klidně mu vyjděte vstříc. Získáte vděčnost slušného člověka.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příjemné a pestré okamžiky prožijete s partnerem a rodinou. Stačí, když jim věnujete více svého času. Dráha Venuše vám připomene slib, že navštívíte blízké příbuzné. Pro jistotu odložte povinnosti vyžadující soustředění a přesnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příčinou hádky s příbuzným nebo přítelem může být jejich neobratný pokus nahlédnout do vašeho soukromí. Merkur však naznačuje, že nemusí jít vždycky o zlý úmysl. Dostanete chuť něčím překvapit partnera. Pozor, nepřežeňte to.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li v plánu nějakou cestu, nebude levná. Počítejte s většími výdaji. Pokud jste sami, nelze vyloučit náhlé vzplanutí citů a vzrušující známost. Do svých plánů zakalkulujte i určité riziko. Bylo by hloupé nechat se zaskočit náhodou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hlídejte si slovník, snadno vám uletí slovíčko, které se nedá vzít zpátky. Aura Saturnu vám brání v koncentraci, takže snadno ledacos přehlédnete a přeženete. Nezveličujte běžné potíže, měli by vás za trapného slabocha.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ve vaší blízkosti se objeví někdo, kdo to s vámi nemyslí dobře. Buďte opatrní a nedávejte mu do ruky zbraň, kterou vzápětí použije proti vám. O koho by mohlo jít, se domyslíte sami. Pobaví a znovu vás okouzlí malé děti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nespoléhejte na mimořádné ohledy okolí. Vícekrát vám nezbude nic jiného, než zatnout zuby a sáhnout si na samé dno sil. Máte-li starší děti, poodhalí vám něco málo ze svého osobního, intimního života. Nebuďte přehnaně přísní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Blíží se čas na důležité tvůrčí rozhodnutí. Měli byste využít toho, že máte volno a někde o samotě si důkladně promyslet všechno, co hodláte podniknout. Vaši inspiraci motivuje aura Jupiteru, s něčím průměrným se nespokojíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud jste si stěžovali, že vás okolí moc nevnímá a nerespektuje, dojde dnes k zásadnímu obratu. Možná natolik velkému, že vás to v prvních chvílích vyvede z míry. Na návštěvách je namístě zdrženlivost v jídle a pití.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planety vám pomohou položit pevnější základy k nynější známosti. I malý krůček vás přiblíží k cíli. Rozpačití budete z chování známých, kteří si přijdou postěžovat na nezvedené dospívající děti nebo spory s nesnášenlivými sousedy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemůžete dále ignorovat fakt, že vám v cestě stojí vážná překážka. Nevyhnutelně se změní v brzdu vašich aktivit. Je třeba se zmobilizovat a něco chytrého vymyslet. Planety vám posílají na pomoc průbojnou osobu opačného pohlaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neuškodilo by vám pořádně si odpočinout a sejít se s přáteli, kteří život neberou vážně. Tvrdší musíte být k dlužníkům. Začínají si dělat naděje, že jste na ně zapomněli. V lásce by stálo za to, udělat něco pro prohloubení stávajícího vztahu.          

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám