Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 9. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je velkomyslné snášet klidně urážku

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Citelně vás ranní nešetrná poznámka nadřízeného nebo jiného spolupracovníka. Vypadá to na delší, dramatický rozhovor. Bohužel nemáte nejmenší šanci ho o něčem přesvědčit. Není jisté, že dnešní nákup donesete domů v pořádku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kvůli druhé straně budete muset posunout hodinu vaší pracovní schůzky. Poněkud vás rozhodí, že vám to vážně naruší plány na dnešek. S náročnou prosbou přijde partner nebo nová známost. Nadchází hodně kritický okamžik.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dlouho a těžce se budete prát s novou povinností. Navíc nemůžete moc počítat s cizí pomocí. Nepotěší vás nová faktura nebo vyúčtování, se kterým jste počítali o něco později. Bude nutné sáhnout na rezervu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Není třeba smutnit nad tím, co se stalo kamarádovi. Můžete si být jistí, že hodně přehání, aby byl zajímavý. Zastání u vás bude hledat kolega, kterému šéf oprávněně vytýká různé chyby a nedostatky. Raději to s ním nerozebírejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bez obav se můžete přihlásit do jakéhokoli konkurzu nebo soutěže. Konstelace Luny s Uranem je vcelku příznivá, nad sebepočetnější konkurencí budete mít po zásluze navrch. Nenaléhejte na partnera, kterému se něco nezdá.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Před nadřízenými nemusíte projevovat přehnanou horlivost. Jejich dnešní pokyny budou postrádat rozumný základ. S velkou pravděpodobností se může stát, že odpovědnost za krach jejich představ, svalí na vaší hlavu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Stísněný pocit při podávání žádosti o půjčku nebo vyřizování jiné podobné záležitosti je zbytečný. Všechno by mělo dopadnout podle vašich představ. Na každou otázku naleznete nejlepší odpověď, uděláte skvělý dojem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neodkládejte realizaci ambiciózních projektů. Díky postavení Jupiteru s Merkurem máte velice výhodnou startovací pozici. Pochybnosti blízkých osob o vaší schopnosti dovést věci do úspěšného konce, neberte vážně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neurážejte se, bude-li někdo pochybovat o vašem talentu. Nové přesvědčivé projevy hlubokých citů lze očekávat v milostném vztahu. Nezabrání tomu ani odhalení partnerova malého tajemství. Spíše tomu prospěje..

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planety přejí podnikatelům, a vůbec lidem usilujícím o větší samostatnost, toužícím po nezávislosti. Úspěchu se dočkají i jedinci odvážně řešící náročné úkoly. Sebejistota a šikovné nápady vám umožní se soustředit a dosáhnout cíle.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevšímejte se zhoršující atmosféry ve firmě, starejte se o své záležitosti. Jste poněkud přecitlivělí a všechno zbytečně vidíte v příliš černých barvách. S novou intenzitou se ozvou vaše city k jisté osobě. Nebraňte se tomu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Není nutné, abyste krotili své profesionální ambice. Berete zbytečné ohledy na kolegy a známé, kterým se v poslední době nedaří. Neuškodilo by, kdybyste se více zapojili do veřejného života nebo se aktivněji podíleli na nějaké charitativní akci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám