Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 9. března 2017

Novinky, sojka

Vítěz je vždy hrdina a poražený náčelník banditů

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pořádně vás rozzlobí klient nebo obchodní partner, který vám oznámí, že hodlá odstoupit od vašich dříve uzavřených dohod. Značně by vám to zkomplikovalo i další pracovní jednání. S některými lidmi se budete muset setkat znovu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nedivte se, když vám partner vyčte, že na něho neustále nemáte čas. Berte ho vážně, je opravdu rozzlobený, nemuselo by to skončit dobře. Dostanete šanci zapůsobit na nadřízené. Je to první krok vedoucí k povýšení.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Od samého rána vás bude pronásledovat ošklivá předtucha. Čím dříve se jí zbavíte, tím lépe. Nevěřte na duchy, máte dost psychických i fyzických sil na to, abyste si se vším poradili bez toho, že podlehnete fantazijním představám.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Hodně času vám zabere zoufalá snaha zbavit se neodbytého kolegy nebo návštěvy. Nebylo by divu, kdyby vám došla trpělivost a ztratili jste nervy. Uklidňovat se budete až do večera. Měli byste si někam vyrazit s kamarády.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Opatrně při sporech se staršími zkušenějšími lidmi.  Nevystavujte se nebezpečí zesměšnění. Vysokého sebevědomí je občas opravdu zapotřebí, ale nesmí se to přehánět. Starosti vám přidělá zhoršující se prospěch dětí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud byste dnes zaspali, a zdá se, že ano, nedělejte z toho tragédii. Všechno rychle v pohodě doženete, a možná stihnete i něco navíc. Pobavit se můžete s přáteli. Neodmítejte pozvání do dobré a veselé společnosti.   

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kdyby se vám náhodou podařilo přemluvit nadřízené k změně špatného rozhodnutí, neradujte se předčasně. Brzy se k tomu nepochybně ještě nejednou vrátí. Partner přijde s žádostí, abyste ho někam doprovodili. Neodmítejte ho.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Důrazně si promluvíte s příbuzným, který se nešetrně vtírá do vašeho soukromí. Možná dojde i na ostřejší výrazy, ale nemáte se proč omlouvat, máte právo být naštvaní. Důkladně zvažte, na které SMS zprávy a e-maily je nutné odpovědět.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ani vteřinu nezaváháte s poskytnutím pomoci známému, který má nemalé potíže. Neptun doporučuje to nepřehánět. Hlavně mu nepůjčujte větší částku. Na vrácení byste čekali hodně dlouho, možná dokonce marně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nad kritikou kolegů nebo šéfa je třeba se zamyslet, ale není nutné propadat panice a brát za bernou minci všechno co říkají. Zamilovaným svítá naděje na sblížení s obdivovaným idolem. Luna slibuje naplnění vašeho snu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrnosti není nikdy nazbyt. Jste dnes poněkud roztržití a tak by nebylo divu, kdybyste někde něco založili nebo zapomněli, ve výjimečných případech i ztratili. Pro jistotu mějte ruce v kapsách nebo je držte na kabelce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bude to nepříjemné, ale nakonec se psychicky zklidníte, a ač neradi přiznáte nedávnou chybu nebo nešikovný krok, kterým jste někomu ublížili. Snad vás potěší, že vám to přinese společenské uznání a posílí to vaši autoritu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám