Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 8.října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co nikdo neví, jako by se nedělo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Chvíli to potrvá, ale odvahu přiznat chybu nakonec najdete. Nejenže vám to neublíží, ale posílíte svoji autoritu a důvěryhodnost. Nezatěžujte paměť nepotřebnými informacemi. Máte přeci zápisník, kalendář nebo notebook.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete-li potřebovat pomoc, můžete se spolehnout na diskrétní přátele a rodinu. Přinejmenším se dozvíte, kdo je a kdo není vstřícný. Zvýšenou pozornost vyžaduje práce s ostrými a křehkými předměty. Nebudete celý den soustředění.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistou osobu pořádně překvapíte omítnutím jejího zásahu, protekce nebo daru. Je třeba udělat to taktně, aby se neurazila. Není v moci některých lidí pochopit, že se můžete důsledně řídit svými morálními principy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Melancholie a depresí vás spolehlivě zbaví něžné pohlazení a sladký polibek osoby opačného pohlaví. Venuše naznačuje, že nemusí jít ve všech případech o stálého partnera. Bouřlivější než jindy budou vaše vztahy se starší generací.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Začne se kolem vás točit osoba, která se chce dozvědět něco z vašeho soukromí. Nebude snadné se jí zbavit. Zvláště těžké mlčet bude v případě, že se necháte zlákat na posezení s alkoholem. Nebuďte lehkomyslní, chybí vám vnitřní síla.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemá cenu se ohlížet zpátky a něčeho litovat. Nějakou tu chybu má na svém kontě naprostá většina lidí z vašeho okolí. Proč byste se měli stydět a propadat depresím právě vy. Budoucnost vypadá velice nadějně. Důležitý krok můžete udělat už dnes.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V práci bude chvílemi naprosté mrtvo, ale to neznamená, že můžete podezřelé a tíživé ticho nějak narušit. Konstelace Saturnu s Marsem hrozí tím, že v tu ránu se všichni a všechno obrátí proti vám.

Zdaleka obcházejte známé klepny.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K vašim plánům na dnešek přibude další náročný úkol. Postará se o to zapomětlivý šéf nebo náročný partner. Radost z toho mít nebudete, ale i těchto nepříjemných povinností se zhostíte na výbornou.

Důležitou informaci se pokusí zatajit děti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedejte se vyprovokovat někým, kdo se chytne sebemenší záminky k tomu, aby vás mohl napadnout.

Spolehlivě ho vytočíte tím, že jeho útoky přejdete povýšeným mlčením. Pokud budete nakupovat, potom jen po zralé úvaze. Máte sklon k utrácení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planety radí hledět si partnera, pokusit se vyhovět jeho rozmarům. Jde o přechodnou záležitost vyvolanou jeho špatným citovým rozpoložením. Podaří se vám vydělat částku umožňující vám zalátat díru v rodinném rozpočtu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jupiter varuje před hádkou s lidmi, které máte v podstatě rádi. Budete poněkud nervóznější a snadno vám ujede něco, co byste normálně neřekli. Bude vás šlechtit pracovní elán a touha po změnách. Otázkou je, jestli nemíříte příliš vysoko.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Při řešení složitých situací nezapomínejte na ověřený fakt, že často jsou nejlepší tradiční metody a postupy. Nesnažte se být za každou cenu originální. Pozor na podezřele tiché kolegy. Něco chystají a vám by mohl ujet vlak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám