Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 8. června 2017

Novinky, sojka

Největším dobrem je žít podle přírody

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Náhoda vás svede dohromady s přítelem, který nosí v hlavě výborný tip k podnikání. Berte jeho slova vážně. Do společné práce se můžete pustit hned. Zaskočit vás mohou plány dospívajících dětí. Neměli byste jim v tom bránit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na ošklivý sklon vnímat jakoukoli kritiku jako útok na vaši osobu. Musíte se rychle sebrat, jinak nelze vyloučit narušení vztahů a zbytečné problémy s někým, s kým se obvykle shodnete. Dařit se vám bude při nákupech.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud rychle nenajdete odvahu a budete oddalovat důležitý rozhovor, stresu a nervozity se nezbavíte.

K ráznému kroku by vás mohla přinutit příznivá poloha Jupiteru. Byla by hloupost se stydět, nebudete-li něčemu hned rozumět.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebát se konkurence a rivalů, vzkazuje Merkur. Stačí jen natáhnout ruku rychleji než ostatní a nadějná příležitost je vaše. Příbuzným se konečně rozleží v hlavě vaše rada a budou chtít, abyste jim všechno znovu důkladně vysvětlili.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Musíte být mimořádně pozorní. Jakékoli pochybení hrozí potížemi s nadřízenými nebo s úřady. Vaší účinnou zbraní by měla být pohotovost a schopnost propočítat všechny možné alternativy vývoje událostí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Citlivě vnímejte, kdo a za co vás poklepe po ramenou. Pochvala lidí, kteří nic neznamenají, je na nic.

Celý den je nutné stát oběma nohama na pevné zemi a vidět potíže takové, jaké jsou. Zůstaňte nad věcí a dělejte jakoby nic.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V důsledku silného vlivu Luny se budete vznášet v oblacích a všechno si malovat růžovými barvami. Pozdější procitnutí by bylo velice tvrdé. Týká se to jak vašich plánů v zaměstnání, tak nového citového vztahu. Musíte být na sebe přísnější.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11)

Nebraňte se oprávněné kritice. Pomůže vám to se vzpamatovat a vyhnout se špatnému kroku. Nečekaný průběh bude mít společenská akce, na kterou dostanete pozvání na poslední chvíli. Určitě si ji nenechte ujít.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Povinností budete mít více než dost, ale ani v souhrnu vás nepoloží. Navíc budete vlivem Venuše mírumilovně naladěni a ochotně se dohodnete na rozumných kompromisech. Rádi si poklábosíte s přáteli a se sousedy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Slibně to vypadá s vaší kariérou. Konstelace Neptunu s Marsem vytváří podmínky k vašemu postupu či povýšení. Žádná situace vás nesmí zastihnout nepřipravené. Dosáhnete vrácení peněz, o které jste přišli za značně podivných okolností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Uposlechnout radu, která by vám umožnila obejít nějaký předpis, pro vás nebude snadné. Ruce vám budou svazovat obavy z následků. Abyste později nezáviděli někomu, kdo si s tím hlavu neláme. Zbytečně neslevujte ze svých nároků.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zapisujte si své nápady a postřehy, až je budete potřebovat, jako byste je našli. Ke konci dne značně polevíte v aktivitě, ale šéf a kolegové budou mít tolik vlastních starostí, že vám to projde. S podivným novým nápadem přijde partner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám