Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 7. srpna 2014

Novinky, sojka

Oči otvírej rychle, ústa pomalu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Mějte na oku škodolibé známé, o kterých víte, že si nenechají nic pro sebe. Ve vzduchu visí hrozba, že se necháte někým pobláznit a uděláte hloupost. Nevěřte poplašným zprávám a každý krok si předem pečlivě promyslete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jistá osoba čeká na vaši chybu. Asi rychle uhodnete, o koho jde, ale to vám nepomůže. Rozhodující je, jestli se dokážete ovládnout a neuděláte žádnou nepředloženost. Nezapomínejte na partnera. Máte poslední příležitost splnit dané sliby.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kariéra je důležitá, ale jsou i jiné zásadní věci. Zvažte investici slibující neuvěřitelně vysoký zisk. Přijít bez námahy k větším penězům je podezřelé. Zaujmete sympatického, vlivného člověka. Svoji roli sehrají vaše inteligence i fyzické přednosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Některé události vás zneklidní, ale udržíte si od nich zdravý odstup. Někdo potřebuje vaši radu. Važte slova, mohl by vás špatně pochopit a později vinit z případného neúspěchu. Navážete mnohé cenné kontakty a získáte důležitou informaci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Postavení Neptunu se Saturnem vám bere fyzické síly. Vyhněte se těžké práci, nepřeceňujte síly. Na rozdávání jich opravdu nemáte. Na špatně skrývaný odpor narazí vaše nové plány a předsevzetí. Večer budete hodně otrávení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na to, abyste přijali ruku nabízenou k usmíření od někoho, kdo vás nedávno urazil, dnes ještě nemáte. Rána, kterou vám dotyčný člověk způsobil je stále živá. Poměrně přesně odhadnete utajované záměry nadřízených, přátel i příbuzných.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kvůli klidu v rodině se zapřete a mlčky přejdete jedovatou poznámku tchýně nebo jiného staršího příbuzného. O to víc by vás naštvalo, kdyby to partner vzal jako samozřejmost. Sportovci a umělci mohou najít perspektivního sponzora.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Blíží se vaše velká chvíle. Konkrétní obrysy dostane nabídka slibující lepší místo a vyšší plat. Jednejte věcně a nedávejte na sobě znát, že vám jde hlavně o peníze. Hlídejte si oči a uši, snadno přijdete k náhodnému poranění.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S obchodními partnery a klienty jednejte v rukavičkách. Využijete-li přízně Jupiteru, budou vám zobat z ruky. V tlačenicích v metru, autobusu a obchodech mějte neustále jednu ruku na peněžence.  Nedáte-li si pozor, určitě o ni přijdete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V práci nic nového, žádné nepříjemnosti vám nehrozí. Podmínkou je, že se nebudete do ničeho plést a případné iniciativní návrhy si necháte na konec prázdnin. Soustřeďte se na vylepšení rodinného rozpočtu, partner začíná být nervózní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dotáhnete do konce náročná jednání. Obratně se vyhnete formalitám spojeným s finančními a úředními záležitostmi. Myslí vám to, a také toho patřičně využijete. Sami se budete divit, kolik najdete postranních a bezpečných cestiček.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nelze vyloučit vaši účast na zajímavém setkání nebo nějaké oficiální akci. S pomocí Venuše se tam můžete dostat i náhodou. Nerozebírejte s partnerem chyby vašich příbuzných. Zbytečně si zaděláte na dlouhý dramatický večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám