Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 7. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá čest, velký-li kdo jedlík jest

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nesmírné úsilí si vyžádá váš boj s depresemi. Výsledky očekávané od dnešní schůzky, budou dost žalostné. Možná až opak toho, co jste si představovali. Naštěstí naleznete náruč, ve které na všechno špatné zapomenete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Při realizaci odvážných představ se můžete pustit méně probádanými cestami. Dávejte si však pozor na nahodilou známost, nesvěřujte se každému, kdo se na vás usměje. Planety varují před setkáním s někým, komu nelze věřit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně v záležitostech, ve kterých jde o peníze. Nejen vy počítáte s určitým ziskem. Na rozdíl od jiných však neuděláte nic, co byste neměli, nebo někoho poškodili. V lásce pozor na nestálost. Mohli byste zůstat sami.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Důležité je vědět, co se děje, každá informace je dobrá. Jste trochu mimo centrum dění a řadu věcí berete na lehkou váhu. Saturn vám nachystal náročnou zkoušku. Vaše iluze o některých lidech utrpí vážnou ránu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vyhýbejte se nadřízeným. Ve vzduchu visí konflikt, kterému se ještě stále můžete vyhnout. Nedejte se mýlit ranní pohodičkou a uvolněnou atmosférou. Pozor na projevy sobectví na úkor partnera a rodiny. Hluboce byste je ranili. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Odhalíte slabou stránku nepříjemného nadřízeného. Dneškem počínaje se díky tomu váš vztah radikálně změní. Kolegové stranící šéfům budou nemile překvapeni. Vyplatí se vám s ničím nespěchat a nepřijímat vynucená rozhodnutí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebojte se chystaných změn. Počítejte však s tím, že staré nápady ztrácejí opodstatnění. Je nutné začít se spoustou věcí nanovo. Vaše láska začne nesmyslně trucovat. Příčinu jejího chování hned tak nepochopíte, ale neztrácejte trpělivost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příbuzní a známí přijdou s novými požadavky a drze se budou dožadovat jejich realizace. Konstelace Luny s Marsem vám hraje na nervy, takže nelze vyloučit, že se nepohodnete. Pozor na chybu při výběru volně prodejných léků.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hlavu vám zamotá telefonní rozhovor související s pracovní či obchodní nabídkou. Do večera se budete muset rozhodnout, jestli změníte některé představy. Těžko můžete o něčem rozhodovat bez konzultace s rodinou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Soukromé věci dnes v pracovní době nevyřídíte. Pokud se o něco pokusíte, hrozí vám nepříjemná scéna s kolegou nebo se šéfem. Malý dárek můžete koupit dětem. Trefíte na maličkost, která jim zaručeně udělá velkou radost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety vám přejí, mohli byste se dočkat uznání. Připravte se na setkání, ke kterému dojde cestou ze zaměstnání. Slabší povahy začnou věřit na osud, možná i na duchy. Každopádně budete mít dlouho o čem přemýšlet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Čekají vás drobné starosti s domácími mazlíčky. Partner a roztržití potomci zapomenou na povinnosti. Budete-li chtít předejít nepříjemnostem, nezbude vám než se dvojit a trojit. Při troše štěstí dostanete pusu nebo vám poděkují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám