Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 6. srpna 2015

Novinky, sojka

Skutečná odvaha ví, co je to nebezpečí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Podezřelý zájem o vás projeví kolega či známý s poněkud složitou povahou. Neukvapte se, počkejte dokud nedomluví. Jen tak se dozvíte, o co mu opravdu jde, na čem vlastně jste. Spoléhat pouze na intuici by mohlo být zavádějící.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mars předpovídá nutnost změny plánů na poslední chvíli. Dojde k situaci, kterou bez improvizace nezvládnete. Zbytečné obavy ve vás vzbudí neplodné jednání nebo obchodní schůzka. Nepříjemnosti vám hrozí při parkování na lesních cestách.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pouhým zvýšením hlasu nikoho nepřesvědčíte ani neodradíte od jeho plánů. Bude nutné přitvrdit a hledat další pádné argumenty. V koncentraci a sbírání odvahy vám bude bránit negativní dopad  konstelace Marsu a Neptunem. .

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Doplatit byste mohli na zapomenutý, přehlédnutý rest z minulých dní. Nemůžete si dovolit sebemenší chybu. Nepříjemný šéf a ambiciózní kolega jsou nachystaní se po vás vozit kvůli prkotinám. Hlídejte se, abyste neztratili hlavu kvůli nové lásce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Investujte a nakupujte jen na základě vlastních úvah. Nezdá se pravděpodobné, že by někdo byl chytřejší a viděl dál než vy. Luna však podněcuje vaši fantazii a může se stát, že se budete hnát za nereálným přeludem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude jistější hlídat si dosažené výsledky a nehazardovat s nově nabytým majetkem či penězi. Není třeba pokoušet osud. Šikovným krokem můžete vylepšit svoji materiální situaci. Nenechte se pobláznit falešnými lichotkami.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemůžete ignorovat názory a pocity lidí v okolí. Lhostejno, jestli jde o kolegy, známé nebo vaše nejbližší. Až budete potřebovat něčí pomoc, všichni se k vám odvrátí zády. Zpřetrhané, narušené vztahy budete dlouho pracně navazovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jste-li zamilovaní, určitě využijete šance, jakou vám nabídne při své pouti Jupiter. Stačí váš idol zahrnout nápady a pozváním na nějakou originální akci nebo výlet. Pouhým hereckým výstupem a sliby nikoho nepřesvědčíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Předmětem sporů s kolegy budou rozdílné představy o rozdělení práce a odměn. Snadno se může stát, že podáte špičkový výkon, ale při dělení peněz přijdete zkrátka. Zadostiučinění vám přinese hloupý krok protivného příbuzného.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Liknavost v práci si může šéf vysvětlit jako důkaz vašeho klesajícího zájmu o práci a výsledky firmy. Jednejte samostatně, vaše rozhodnutí bude díky auře Merkuru správné. Neuspěchejte setkání s příbuznými. Chtějí po vás něco většího.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci zbytečně nezačínejte debatu o věcech, které ostatní nechávají v klidu. Ztratíte sympatie spousty lidí. To, co vás zajímá, si zjistíte jinak a efektivněji. Zaskočí vás egoismus člověka, kterého považujete za spřízněnou duši.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Je bezpodmínečně nutné respektovat vazby a osobní zájmy kolegů a obchodních partnerů. Mírněte svoje nadšení pro nové společenské a profesionální kontakty. Ani se nenadějete a z nadějného klienta se vyklube zkrachovalá existence.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám