Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 6. července 2017

Novinky, sojka

Bez upřímnosti je jakákoliv diskuse pouhý žvást

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přijdete na chybu, které jste se dopustili tím, že jste příliš věřili jednomu starému známému. Nemusí jít hned o podraz, ale jen o hloupost. Bohužel to vyjde nastejno. Úspěchy v lásce vám dodají křídla. Nelétejte příliš vysoko.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Nudné povinnosti způsobí, že se upnete na vzrušující představu bouřlivého flirtíku. Problém je v tom, že planety vašim románkům nepřejí a zahrávali byste si s ohněm. Jen těžko udržíte pusu zavřenou na návštěvě příbuzných.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Více pochopení musíte mít pro problémy svých ratolestí. Vám se mohou zdát nepodstatné, ale pro ně jsou momentálně zásadní věcí. Nepřeceňujte síly při kolektivních sportech s mladšími soupeři. Žádná výhra nestojí za zranění.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Šťastná shoda okolností vyřeší problém, se kterým jste si dosud marně lámali hlavu. Vytváří se atmosféra k společenským setkáním, nejste bez šancí u opačného pohlaví. Věnujte pozornost svému zdraví, dodržujte pokyny lékařů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dost napjaté vztahy zavládnou ve vašem sousedství. Nedejte se unést a raději se stáhněte do pozadí. Vyhnete se tak spoustě nepříjemností. Jste-li momentálně sami, počítejte se strhujícím setkáním a následnou novou známostí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ve větší společnosti, třeba při grilování, nepřeceňujte pochvaly a lichotky, které se posypou na vaši adresu. Můžete si být jistí, že některé z nich budou hodně falešné. Vaše důvěřivost musí mít pevné hranice.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Marně by vás žádal o shovívavost někdo, kdo vám v minulých dnech ublížil a způsobil řadu nepříjemností. Zřejmě spolu dlouhou dobu zůstanete na kordy. Nepřehánějte to s ironickými poznámkami na adresu okolí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chystáte-li se někam na návštěvu, nezapomeňte na pozornost pro hostitele. Hned prvním krokem vytvoříte atmosféru slibující hezké odpoledne nebo večer. Vyhněte se přenášení a zvedání těžkých břemen. Poraníte si záda.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebude snadné přesvědčit děti, že vámi nabízený program je zaujme a dá jim šanci pořádně se vyřádit. Místo rozčilování se snažte volit přesvědčivá slova a argumenty. Bylo by dobré, kdyby vás podržel partner.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V místech, kde se naleznete poprvé, budete zřejmě poněkud bloudit. Bylo by předvídavé mít u sebe GPS nebo alespoň podrobnou mapu. Zamilovaní by měli počítat s náladovostí partnera. Vrátit ho na zem nebude snadné.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příčinou konfliktu se sousedy doma nebo na chalupě by se mohlo stát skotačení dospívajících potomků. Asi byste se neměli jednoznačně stavět na jejich stranu. Občas mohou mít pravdu i úplně cizí lidé.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Před tím než se vydáte na náročnou turistickou nebo cyklistickou túru odpovědně zvažte svoji fyzickou kondici. Nelze vyloučit, že vám někde v polovině trasy dojdou síly a nebude pro vás snadné se vrátit v pořádku domů. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám