Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 5. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slova jsou jako včely, mají med i žihadlo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jupiter varuje, že dnes si v práci nemůžete dovolit posedávat a popíjet kávičku. Určitě to někdo donese šéfovi. Nebuďte přísní na starší děti, pokud přijdou s novou představou trávení prázdnin. Něco na ní možná bude.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na návštěvu vás bude naléhavě zvát příbuzný. Otázkou je, jestli na to máte náladu a čas. Pokud to jen trochu půjde, měli byste k němu vyrazit. Chmury z partnerova čela spolehlivě zaženete malým, ale vtipně zvoleným dárkem. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dostanete zajímavou nabídku, ale málo času na rozmyšlenou, jestli ji přijmout. Nelze jinak, než se spolehnout na intuici a štěstí. Dosud nerozhodný idol bude přístupnější, ale vyhráno nemáte. V pozadí číhá agresivní sok.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Hlídejte si věci. Obloukem se vyhýbejte podezřelým typům obojího pohlaví a tmavým, opuštěným zákoutím. Postavení Marsu s Neptunem varuje před všehoschopnými darebáky, kteří vám nedají šanci se bránit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bude třeba srovnat nedorozumění s člověkem, který špatně pochopí vaše slova. Na místě je proto velká opatrnost zejména při formulování nových myšlenek. Hlídejte si zdraví a neberte na lehkou váhu staré neduhy.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nespěchejte s realizací odvážných představ. Ze všeho nejdříve potřebujete získat určitý nadhled, jinak vám hrozí, že se vydáte po špatné cestě. Přítel bude chtít znát váš názor na jeho nového partnera. Nešetřete slovy chvály.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S náročnými obchodními a finančními operacemi ještě počkejte. Jupiter naznačuje, že nemusí vyjít.  Nepodceňujte možnosti konkurence. Odpoledne vás potěší pozornost okolí. Někdo vás pozve do kina a jiný na sklenku vína.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Možná se konečně jasně vysloví váš ctitel. Je třeba udělat si pořádek ve smlouvách, pojistkách a dalších důležitých dokumentech. Jen tak rychle odstraníte skrytý nedostatek. Odpor k papírování by vás přišel draho.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vaše obavy z dnešní schůzky nebo jednání jsou celkem opodstatněné. Nejste v dobré formě, nemáte nejmenší důvod vidět věci optimisticky bez ohledu na realitu. Je třeba vážit slova a nespěchat s definitivními závěry.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kritická situace vás dostihne v práci nebo při nákupech. Zastane se vás osoba, kterou k tomu povede nejen smysl pro spravedlnost, ale i vlna sympatií. Budete-li chtít, můžete spolu vypít kávu nebo sklenku vína. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při pracovním setkání nebo poradě radí Uran s Lunou mlčet a s vyjádřením vlastního názoru čekat, dokud to půjde. Ukvapíte se a předčasně vyrukujete s něčím, co u ostatních vzbudí silný odpor. Kdo si počká, ten se dočká.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bude kolem vás živo, pár hodin strávíte ve větší společnosti. Spolu s tím, jak se bude blížit večer začnete myslet na zítřejší povinnosti a pomalu ztrácet řeč a humor. Rozhodnutí zahájit radikální dietu ještě pořádně zvažte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám