Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 31. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro malé činy je škoda i slov

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Sebevědomí vám zvedne úspěšné zvládnutí povinností, před kterými kolegové nebo přátelé nesmyslně couvli. Zamilované potrápí žárlivost. Musíte se hlídat, chybí docela málo a zbytečně se s partnerem ošklivě pohádáte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Výpad proti své osobě vezmete jako lákavou výzvu k vtipnému slovnímu souboji. Váš protivník z vás bude nešťastný. Sympatie okolí se nadlouho přehoupnou na vaši stranu. Nějaké velké diskutování nemá smysl.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Saturn varuje, že musíte být připraveni na mnohé podrazy. Jen tak doběhnete šéfa i ambiciózní kolegy, kteří by vás rádi přistihli při nečinnosti a obvinili z neplnění povinností. Růžově vypadá vývoj vašeho milostného vztahu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve firmě si bude každý hledět svého, takže dokončíte rozdělanou práci a ještě si vytvoříte určitou časovou rezervu. Na obzoru se rýsuje hrozba, kterou snadno podceníte. Mluvte a raďte se s lidmi v okolí. Kroťte svoji ješitnost,

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jako problém se rýsuje nejasná situace kolem vaše postavení ve firmě. Zkuste si někde stranou otevřeně promluvit se šéfem. Venuše vás zve do společnosti. Byla by osudová chyba ignorovat zajímavou párty, večírek nebo oslavu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dveře k rychlejší kariéře vám pootevře konstelace Marsu s Merkurem. Podmínkou je, že budete vystupovat mnohem aktivněji a nesmíříte se s nevýhodnými kompromisy. Dosažené výsledky budou dlouhodobou záležitostí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete-li v práci příliš aktivní, začnou se kolegové a nadřízení bát, že je chcete připravit o místo na slunci. Bude rozumnější na sebe neupozorňovat. Příbuzní by se chtěli dozvědět, co si myslíte o jisté osobě nebo záležitosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dokončíte spoustu věcí, které jste zatím odkládali. Partner a nadřízení vás budou právem chválit. Negativním důsledkem však bude vaše rostoucí únava a pocit radikálního úbytku sil. Nesmíte proto zapomínat ani na zábavu a hlavně sport.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve firmě dojde k bouřlivé debatě a ukáže se, kdo je brzdou a kdo přínosem. Berte to jako příležitost zapsat se výrazným způsobem do paměti nadřízených. Starosti vám přidělají příbuzní, volající po vaší větší pozornosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Příbuzné bude nutné vyvést z omylu, že máte spoustu volného času a můžete některé věci zařizovat za ně. Váš zdrženlivý přístup je popudí a začnou se na vás mračit. Pořád je to ale lepší, než když s sebou necháte mávat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planetární konstelace varuje před hrozícími konflikty. Vaše poslední úspěchy vzbudily závist méně zdatných kolegů. Na náladě vám to nepřidá, ale poradíte si s tím. V práci i soukromí se dovedně vyhnete každému, kdo by vám mohl škodit

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přestanete se zabývat nepovedenými plány a soustředíte se jen na záležitosti slibující úspěch. Řadu lidí zaskočíte, ale to není váš problém. Potřebujete dosáhnout něčeho hmatatelného, co vám patřičně zvýší sebevědomí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám