Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 31. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přátelství je sladká zodpovědnost, nikdy ne prospěchářství

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení Jupiteru s Uranem vytváří nadějný prostor pro vaše povýšení. Pouhé přátelství přestane stačit vašemu známému nebo kolegyni. Pokud si myslíte něco jiného, bude těžké jim to vysvětlit a udržet je v dosavadních hranicích.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dokážete okolí, že hlavu nemáte jen na parádu. Vibrace Neptunu vám poodhalí plány rivalů a konkurence. Těžko ale tvrdit, jestli z toho budete mít radost. Přinejmenším na sobě nedáte žádné překvapení znát.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Díky originálnímu nápadu se zbavíte starostí, které vás obíraly o spánek. Ve vzácné shodě zapůsobíte s partnerem na neukázněné potomky. Ve firmě važte rozhodnutí, nepodléhejte iluzím a při obchodních jednáních, neříkejte hned ano.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Složitější otázky konzultujte se zkušenějšími přáteli. Chystáte-li se udělat zásadní krok vstříc kariéře, potom ještě dopoledne. Běh událostí by urychlila pomoc osoby, se kterou jste se nedávno nepohodli. Můžete spoléhat jen na sebe.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve větší společnosti potkáte tváře, které nevidíte rádi. Pokud nechcete vyvolat skandál, nezbývá vám, než zatnout zuby a dělat jakoby nic. Snažte se vyjít se šéfem. Stačí málo a navalí na vaše bedra další náročné povinnosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Více si všímejte dospívajících dětí, mohli by vám nachystat nechtěné překvapení. Opatrně investujte, nemáte dnes nejlepší odhad a spíš ztratíte, než vyděláte. Pokus o flirt si jistá osoba vysvětlí jako vážný zájem a těžko jí to vymluvíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete se potýkat s nepochopením okolí, takže by nebylo moudré spoléhat na podporu kolegů a nadřízených. Slibně se rýsuje jednání na úřadech. Stačí zatnout zuby, vydržet a nedat se jen tak snadno odbýt.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Tíživých problémů vás částečně zbaví aura Jupiteru. Možná se vám nebude všechno líbit a k naprosté spokojenosti budete mít daleko, ale v každém případě se vám uleví. Přinejmenším vám zbude víc času na rodinu a přátele.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Udělat dobrý dojem na lidi v cizím prostředí vám umožní lehkost vyjadřování a smysl pro humor. Ochlazení v milostných vztazích je přechodné. Omezování drobných aktivit kvůli jednomu velkému plánu by bylo předčasné.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Díky příznivé shodě okolností se můžete dočkat delegování na důležité jednání. Vaše pozice ve firmě by se rázem upevnila. Neomezujte se v osobním životě. Připravíte se o hezké zážitky. Odpoledne a večer využijete k posílení psychické a fyzické kondice.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Škoda každé chvíle, kterou nevěnujete partnerovi a dětem. Bylo by smutné, kdyby vás museli nahrazovat prarodiče nebo tetičky. Chytit příležitost za pačesy vám pomůže Merkur. Jeho vibrace vás zbaví trémy a dodá vám kuráž.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velké napětí se vás zmocní během důležité porady. Bude proto rozumnější počkat s vystoupením na poslední chvíli. Domácí finanční potíže neřešte hned. Všechno chce svůj čas, určitě brzy nějaké nadějné východisko objevíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám