Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 30. července 2015

Novinky, sojka

V zemi, kde nežijí psi, štěkají kočky

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pohltí vás řešení běžných pracovních a rodinných povinností. Budete se muset chovat disciplinovaně a soustředit se na důsledné plnění denního rozvrhu. S velkou pravděpodobností budete ke konci dne mimořádně vysílení.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jupiter předpovídá nutnost využít přízně vlivných přátel. Jistá náročná záležitost bude nad vaše síly a možnosti. Zajímavý rozhovor budete mít s někým, kdo se právě vrátil z daleké cesty. Některé jeho zážitky vás budou inspirovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ozvat se mohou tlumené city, skryté sny a duchovní potřeby. Je nutné smířit se s tím, že jejich realizace chvíli potrvá. Připravte se na finanční omezení. Jinak všechno pojede ve vyjetých kolejích, nemělo by vás překvapit nic mimořádného.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Energie máte na rozdávání, takže se nemusíte obávat náročných úkolů. Jistou hrozbou je diskuse s kolegy a nadřízenými ohledně jejich slabosti pro zastaralé postupy a neefektivní způsob práce. Bude to silnější než vy, nedokážete mlčet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Soustředíte se na záležitosti, které jste dosud opomíjeli a neměli na ně čas. Na nervy bude rozhovor s lidmi, o kterých víte, že nemají zájem na rozumné dohodě. Některé výsledky vám rozhodně radost neudělají. Hezkým gestem vás překvapí vaše láska.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Důležitou roli při urychlení vaší kariéry sehraje souhlas s novými požadavky firmy. Díky vibracím Uranu dokážete citlivě reagovat i na nevyřčená přání. Na zajímavou slevu narazíte v supermarketu. Nenechte se strhnout k utrácení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chvílemi dnes můžete propadat beznaději a vzdát svoje úsilí těsně před dosažením cíle. Jisté je, že se budete dívat na hodinky častěji než jindy. Optimismus načerpáte během krátkého rozhovoru s milým příbuzným.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vaše ambice porostou úměrně s tím, jak se začne rýsovat něco, co stojí za námahu. Na povrch se dostanou skryté konflikty mezi kolegy a známými. Nebylo by rozumné se v nich angažovat. Nelze vyloučit, že si ošklivě naběhnete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V milostných vztazích se starejte, aby mezi vámi a partnerem nevznikly pochybnosti. Snadno přerostou v otevřenou nedůvěru a dlouhodobou krizi. Získáte cenné pracovní a společenské kontakty. Otevřou se před vámi zajímavé možnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Bude nutné zabývat se věcmi, které vám nesedí. Počínaje sledováním rodinných financí přes shánění řemeslníků až po nudné domácí povinnosti. Na místě je více než jindy věcné, navýsost pragmatické chladné uvažování.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve firmě se připojíte k společnému rozhodnutí. Nadšení nebudete, ale budete mít plno vlastních starostí na to, abyste nějak protestovali. Luna a Venuše se postarají, aby se vám dařilo v lásce. Váš idol postupně taje.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V případě rodinných sporů na téma výchovných metod se držte původního rozhodnutí. Nedůslednost by měla negativní dopad na vaši autoritu. Využijete situace ve firmě a dosáhnete zlepšení pracovních podmínek. Nelze vyloučit povýšení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám