Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 3. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spravedlnost je pravda v akci

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Informace, které po dlouhém snažení získáte, nebudou nijak objevné. Navíc není jisté, zda se na ně můžete spolehnout. Vystraší vás reálná možnost setkání s protivnými vzdálenými příbuznými. Bude těžké se s tím smířit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Není důvod pouštět se známými cestičkami. Merkur s Uranem vám dodají odvahu k odvážnějším krokům do neznáma. Lehce se vypořádáte s nepřejícnými kolegy i soky na milostném poli. Držte se v teple, hrozí vám bolesti kloubů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Stačí chtít a narušené vztahy s novou známostí dáte do pořádku. Hrozící spory nejsou vážné. Okolnosti vás donutí požádat o pomoc někoho, koho nemáte rádi. Pozor na smůlu při uzavírání riskantních obchodů a nákupu drahých věcí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Velice působivě vystoupíte před širším auditoriem. Někdo na firemní akci, jiný ve společnosti. Díky Luně si nemůžete stěžovat na nezájem opačného pohlaví. Zadaní se musejí mít na pozoru před chvilkovou slabostí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bylo by bláhové usilovat za každou cenu o originalitu. Máte sklon k zbytečným protestům a stavění se na zadní. Platí to rovněž v případě logických rozhodnutí a samozřejmých věcí. V zaměstnání vám to nijak neprospěje.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Velice slušně se zachováte k bývalému příteli nebo někomu ze sousedství. Rychle uznáte, že malé sebezapření vám nic neudělá a jim pomůže. Velmi plodný bude dnešek pro osoby s uměleckým zaměřením a architekty.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bohužel nepůjde všechno tak, jak si představujete. S pomocí Jupiteru to ale nakonec nebude tak zlé. Hodně záleží na vašem vztahu s okolím, zejména staršími osobami. Budou-li chtít, mohou vám mnohé značně usnadnit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

U vašich dveří se mohou objevit nezvaní hosté. Nejde ani tak o zloděje, jako o nálet známých nebo příbuzných. K vyřešení stávajících problémů neváhejte využít vlivných známostí. Na vašem místě by to udělal každý.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V partnerských vztazích se schyluje k bouřce, kterou jen tak nerozeženete. Nejvyšší čas přinést malou oběť. S nikým se nepouštějte do dlouhých odborných diskusí. Negativní aspekty Saturnu zpomalují chod vašeho myšlení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebudete-li dostatečně pohotoví, vyfoukne vám někdo nadějnou příležitost. Je třeba urychlit všechna jednání, nijak zvláště nesmlouvat a rychle všechno zapsat a podepsat. Ranit by vás mohla nedůvěra dospívajících dětí.

VODNÁŘ ( 21.2. – 20.3.)

Bližším vztahům s jistou osobou brání vaše iracionální zábrany. Možná se jich zbavíte díky Luně a Venuši. Dnes budete aktivní, chvíli nevydržíte na jednom místě. Zaskočí vás ochota lidí, se kterými nemáte nejlepší vztahy.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

Díky promyšlenému plánu přimějete soky a nepřátele udělat více méně to, co chcete a očekáváte.  Vaší účinnou zbraní je schopnost myslet dál než ostatní. Přitlačíte ke zdi byrokrata, který si myslí, že neznáte svoje práva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám