Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 28. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život nutí člověka dělat spoustu věcí dobrovolně

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete-li si chtít dnešní volno opravdu užít, budete potřebovat pevné nervy. Domácí pohodu vám naruší bouřlivý vpád příbuzného. Je ve vašem nejvlastnějším zájmu, ho co nejdříve mazaně vypudit. Bude s ním těžké pořízení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potíže si můžete přivodit nemístnou chlubivostí a zbytečnou okázalostí. Možná vás pár lidí poklepe po zádech a bude vám upřímně závidět, ale najdou se i takoví, kteří vás za nejbližším rohem s chutí ošklivě pomluví

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opět se setkáte s někým, na koho v posledních dnech myslíte. Lhostejno, zda v dobrém nebo špatném. Pokud by šlo o bývalou lásku, bude lepší si upřímně říci, jestli byste to snad spolu nemohli zase zkusit. Venuše není proti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Partner nebo děti se vám přiznají k něčemu, co vám radost neudělá. Naštěstí vám přejí Uran s Lunou, takže zvládnete i hodně stresové a zamotané situace. Najít nejlepší východisko nebude vždycky snadné, ale nějak si poradíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nečekaně vstřícní k vám budou ještě nedávno chladní příbuzní. Možná by stálo za to zjistit, co tím opravdu sledují. Zmatek v citech vám způsobí nečekaná šance na milostný románek s dlouho obdivovaným idolem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kroťte svoji špatnou náladu, nevylévejte si zlost na lidech ze svého okolí. Ani se nenadějete a všichni se k vám obrátí zády.  Hlídat byste si měli peníze a rodinný rozpočet. Nejde ani tak o vás, jako o děti a náročného partnera.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nové problémy budete řešit hned a důsledně. Ovlivněni Uranem a posílení energií Marsu nepolevíte, dokud nezískáte jistotu, že je po vašem. Vzácný diplomatický talent prokážete v rozhovoru s věčně nespokojenými sousedy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nadějný je vliv Marsu, který vám umožní bezkonfliktní jednání s různými lidmi. Neodkládejte nic, co můžete udělat hned.  Chvílemi budou mít události doslova překotný ráz.  Dbejte na pravidelnou konzumaci vitamínů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vzpomenete si na staré přátele a spojíte se s nimi. Mohlo by vám to přinést některé zajímavé návrhy. Zbavte se myšlenkových stereotypů a nebojte se měnit názory. Vaše obavy, že vás někdo obviní z oportunismu jsou zbytečné.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zamilovaní si budou muset zvyknout, že jejich nový idol je velmi náročný a nespokojí se s průměrem. Ostře na vás vyjede rozzlobený soused nebo příbuzný. Než byste jim něco vysvětlovali, rázně se otočíte a odejdete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodpírejte si drobné radosti, nesnažte se šetřit za každou cenu. Neptun naznačuje, že stejně dříve či později sáhnete do peněženky pěkně hluboko. Když už, tak ať to za něco stojí. Váš partner, děti nebo kamarádi to ocení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyhýbejte se krajnostem a nestavte věci na ostří nože. Negativní odraz planetárních vibrací je může kdykoli přechýlit na druhou, pro vás nepříznivou stranu. Mnohem více dosáhnete ochotou k usmíření a upřímnou omluvou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám