Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 28. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen přirozenost, ale také výchova utváří povahu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Naleznete společný jazyk s někým, o kom jste byli přesvědčení, že jde o protivu. Naplní se vaše očekávání spojené s jistou osobou opačného pohlaví. V práci vás čeká úkol překračující rámec běžných povinností, ale zkusíte se s ním poprat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na poslední chvíli, ještě před koncem roku, zkusíte změnit jedno rozhodnutí. Není však jisté, zda děláte dobře. Ve večerních hodinách pozor v restauračních zařízeních a dopravních prostředcích. Nebratříčkujte se s cizími lidmi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dnešek nabízí poslední příležitost dynamickým a rozhodným povahám. Ještě stále stojí za to pokusit se o dosažení náročného cíle. Omítnete popíjet a juchat s kolegy a budete se raději držet stranou. Splníte starý slib.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve vztahu k lidem kolem sebe budete spoléhat výlučně na intuici. Nedáte se přinutit, ani přemluvit k setkání s někým, koho nesnášíte. Hodně vám pomůže a pozitivně vás ovlivní někdo, kdo vás má rád a je ochoten kvůli vám přinést oběť.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V práci se vás pokusí přemluvit k převzetí úkolů kolegy, který onemocněl nebo odjel na hory. Pozor na lehkomyslné kývnutí. Máte své povinnosti a ty za vás před koncem roku nikdo nesplní. Nelze vyloučit, že na svoji vstřícnost doplatíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jsou chvíle, kdy musí člověk myslet také na sebe. Pokud jde o vás, rýsují se vaše perspektivy růžově, i když to tak momentálně nevypadá. Naštvaný šéf se uklidní a vyjde vám vstříc, a dosud chladný idol roztaje a přijme vaše pozvání na schůzku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud dokážete přijít do práce včas, už to bude vaše velké vítězství. Kolem poledne si položíte otázku, proč jste se namáhali. Většina kolegů bude jen popocházet kolem, různě posedávat a vyměňovat si zážitky z Vánoc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Od rána vás bude pronásledovat myšlenka, že už brzy budete zase o rok starší. Slabší povahy potrápí výčitky, že nestihly, co měly a mohly. Trochu k tomu přispěje i postavení Neptunu s Uranem. Naštěstí se najde někdo, kdo by vás rád viděl.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezapomeňte přinést nějakou drobnost kolegům v práci. Příjemně je tím zaskočíte, získáte si jejich sympatie. Náročných povinností se obávat nemusíte. Do konce roku už se toho moc stihnout nedá a nikdo se o to ani nepokusí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Těch pár drobností, co ještě zbývá dodělat, už nějak zvládnete. Půjdete-li nakupovat, zvláštně s rodinou, nebylo by moudré vydat se z peněz. Večer budou volat známí a příbuzní, kteří by vás rádi pozvali na silvestrovské oslavy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zmizet někam hodně daleko, to se podaří skutečně jen několika vyvoleným. Pokud mezi ně patříte, prožijete bezstarostný den plný vzrušujících zážitků.  Doma už to bude slabší. Náladu by vám mohla spravit krátká návštěva známých.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Určitě vás napadne, že dnes chodit do zaměstnání je ztrátou času. Horší už by bylo, kdybyste se podle toho chtěli zařídit. U nadřízených žádné pochopení nenajdete, nepočítejte s jejich shovívavostí a tolerancí. Oko přimhouří až někdy po poledni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám