Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 25. února 2016

Novinky, sojka

Dobrá pověst je jistější než peníze

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Tichou domácnost by způsobil váš neuvážený pokus vyhnout se domácím povinnostem. S partnerem nebude řeč. Na tom, co si umane, bude důsledně trvat. Slibně se rýsuje jednání v bance ohledně hypotéky nebo jiného úvěru.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepodceňujte jednání a schůzky, na kterých budete muset tvrdě obhajovat svá stanoviska. Vaši oponenti jsou dobře připraveni a nedají vám nic zadarmo. Večer strávíte ve společnosti rodiny nebo milých přátel.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Stačí se zapřít a jistému hlupákovi obratně zalichotit, a udělá pro vás nemožné. Určitě se najde někdo, kdo to odsoudí, ale s tím se vyrovnáte. Během jízdy autem nechte mobil na palubní desce. Pokuta není to nejhorší, co vás potká.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na ulici a v nákupních centrech se nedávejte do řeči s cizími lidmi. Planety varují před hrozícím nebezpečím, včetně okradení za bílého dne. Trochu dramatický průběh bude mít vaše milostná schůzka, ale konec vše napraví.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nechlubte se něčím, co nemáte jisté. Snadno se stane, že zůstanete ponecháni na pospas osudu s prázdnýma rukama. Příbuzní nebo známí se budou dožadovat vašeho stanoviska v jejich sporu. Hleďte rychle zmizet.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Poražený sok nebo ješitná konkurence, vás pomluví před někým, na kom vám záleží. Musíte jednat rázně a důsledně. I tak půjde o něco, co během jednoho dne jen tak nesrovnáte. Zkusit štěstí můžete ve hře a sázení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Najdete dlouho hledanou věc nebo papíry, abyste s překvapením zjistili, že už vám nejsou moc platné. Domluvíte si schůzku, na které padne zásadní slovo ohledně vaší budoucnosti. O svých představách mluvte otevřeně. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dráha Jupiteru předpovídá, že porada, na které máte vystoupit, stejně k ničemu nepovede, takže klidně mlčte. Bude chytřejší počkat na vhodnější příležitost. Nesahejte na ostré předměty, opatrně choďte kolem tvrdých hran a rohů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zaujme vás někdo, koho poznáte v sousední dílně, kanceláři či ulici. Chce to nezaváhat a okamžitě vyrukovat s důvěryhodným pozváním na schůzku. Kdo ví, kdo se objeví chvíli po vás. Venuše slibuje, že košem nedostanete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zesílí vaše tušení, že vás jistá osoba chce doběhnout. Nápad podrobit ji nenápadnému testu není od věci. Nelze totiž vyloučit ani to, že ji podezříváte neoprávněně. Cestou z práce výhodně nakoupíte, ale chvály se doma nedočkáte. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Než byste se unavovali s něčím, s čím ostatní nesouhlasí, raději toho hned necháte. Chvíli vás to může mrzet, ale za spoustu pozdějších starostí to nestojí. Až si večer budete hrát s dětmi, nezapomeňte jim vrátit všechny hračky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Buďte trochu sobci, neohlížejte se neustále na ostatní. Využijte možnosti se prosadit a dosáhnout svého cíle. Proč by měl plody vaší práce neustále sklízet někdo jiný. Nemůžete stále jen čekat na svoji šanci a ustupovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám