Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 25. prosince 2014

Novinky, sojka

Dobrý člověk se více stará o to, aby dělal, co má, než o to, co se děje s ním

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety předpovídají velké oživení ve vašem okolí. Přinese vám radost i zadostiučinění. Jeden z dárků, který jste našli pod stromečkem, vám bude závidět celé okolí. Budete mít co dělat, abyste si ho vůbec stihli přes svátky užít.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nespoléhejte příliš na to, že si poležíte a budete se kochat dárky a sváteční atmosférou. Partner a děti si vás budou chtít užít. Udělá vám to radost a rozhodnete se jí část předat i příbuznému, který je sám.  Zavoláte mu, nebo se u něho stavíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud jste vyrazili na chalupu nebo do přírody, jistě půjdete na lyže či na procházku. Pečlivě zvažujte své možnosti a hlavně fyzickou kondici. Úporná snaha dokázat blízkým v jaké jste vynikající formě, vám bude spíše svazovat ruce i nohy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud jste se nemohli s někým sejít včera, dáte mu dárek dnes. Jestliže někdo tvrdí, že už to není ono, nemá tak docela pravdu. Většinu času strávíte s rodinou a příbuznými. Autem jezděte jen ve dne. Příliš mnoho zážitků vás rozptyluje.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jaký si dnešní den uděláte, takový bude. Chce to nešetřit mozkové závity a připravit atraktivní program. S pomocí aury Jupiteru nepůjde o žádný nadlidský výkon. Sedět jen u televize a cpát se vánočními dobrotami by byl hřích.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Některým lidem a návštěvám se asi nevyhnete. Vzhledem k tomu, že se neumíte přetvařovat, mohl by to pro vás být nemalý problém. Naštěstí máte šikovné děti a partnera, kteří některé složité situace a problémy vyřeší za vás.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Je před vámi kouzelný den, plný milé pohody a prožitků. Pokud vás čekají nějaké povinnosti, snadno si s nimi poradíte. Jenom nesmíte dlouho sedět, doma nebo na návštěvách a bez přestávky ochutnávat sváteční dobroty.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S předstihem si naplánujte atraktivní program, nejlépe aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Les je krásný v každé roční době. Nelze vyloučit, že se u vás objeví nevšední návštěva. Pozor, abyste nepřecenili své sportovní schopnosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Trochu opožděně by se vás mohlo dotknout nedocenění některých vašich dárků, ale nedáte to najevo. Potěší vás pozornost od někoho, od koho to neočekáváte. Svátečním dnům dáte hodně duchovní  obsah. Planety vás obdaří nezvyklou vitalitou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Díky Jupiteru s Merkurem dojde k oživení v mnoha oblastech, které vás zajímají. Hodně vám pomůže rodinná pohoda a projevy přízně příbuzných a přátel. Ochotně uděláte i to, co byste jindy odmítli a bez zbytečného otálení se přizpůsobíte většině.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Den začnete bez zbytečných emocí a zvyšování hlasu. Vzájemně si budete doma vycházet vstříc. Budete pátrat po tajném přání svých blízkých a budete překvapeni, co všechno si naplánovali. Raději to nepřehánějte, nevyvolávejte v nich falešné naděje.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dárek, který jste schovali tak dobře, že se dosud neobjevil, náhle najdete na nejméně očekávaném místě. Radost dodatečně obdarovaného bude obrovská. Určitě byste se měli začít mírnit v jídle a vybírat si jenom to, co jindy nemíváte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám