Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 24. srpna 2017

Novinky, sojka

Špatný člověk se nikdy nepozná podle jeho mravů

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Důležité je nevzdat boj za svá práva. Nepolevujte v úsilí, Mars vás nasměruje rovnou k cíli.  Soustředit se musíte jak v práci, tak za volantem. Stačí chvilka nepozornosti a máte postaráno o malér. Nepřeceňte vlastní síly.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jste-li sami, objevíte někoho, kdo odpovídá vaší představě životního partnera. Je třeba postupovat prozíravě, hlavně netlačit na pilu. Pozitivní výsledky vám přinese jednání s úřady. Půjde to ztuha, ale nakonec dosáhnete svého.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Partner vám udělá radost tím, že vám opožděně splní jedno staré přání. Vaše uznání by ho moc a moc potěšilo. S žádostí o půjčku přijde někdo, kdo v poslední době nesmyslně utrácel. Přemýšlejte, nejste milionáři.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše kroky a jednání budou charakterizovat odvaha a fantazie. Starosti hodíte za hlavu a budete se věnovat výhradně perspektivním záležitostem. Platí to jak pro vaši práci, tak osobní vztahy. Pár lidí prohlásí, že vás nepoznávají.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor na náladovost v milostných vztazích. Leckterý váš nápad může být zábavný, ale případné rozmary mohou partnera pořádně vytočit. V případě nevhodného kroku doporučují planety kajícně přiznat vinu a upřímně se omluvit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Svoje si uděláte dobře a v termínu, ale práci a starosti navíc vám přidělají jiní. Je to smutné, ale k některým záležitostem se budete muset vrátit kvůli cizí nedbalosti. Naštěstí neztratíte ani elán, ani náladu a všechno zvládnete na výbornou

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dělnou atmosféru ve firmě bude kazit přehnaně ambiciózní, ale tupý nadřízený. Bude stupňovat své nehorázné požadavky a téměř každého obtěžovat a obviňovat z neschopnosti. Nebylo by divu, kdyby musel zasáhnout někdo z vedení firmy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Lidem věřit můžete, ale jen těm, které znáte, nebo si je nejdříve důkladně proklepnete. Dojde k schůzce, jejímž výsledkem bude nabídka zajímavých možností, týkajících se rychlejší kariéry v málo známém oboru nebo v novém místě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Předpokladem úspěchu je neotřesitelná důvěra ve vlastní síly a schopnosti. Zjistíte, že člověk, se kterým jste nedávno mluvili, vám ošklivě lhal. Pokud jste s ním chtěli spustit nějaké nové aktivity, bude to pro vás smutná zkušenost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dnes je pro vás prvořadá pohodová okolní atmosféra. V případě potíží s koncentrací, odložte důležitá rozhodnutí na další dny. Hlídejte si peníze, a to jak hotovost, tak úspory a bdělým zrakem pročítejte faktury a smlouvy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zvýšený vliv na opačné pohlaví uplatníte jak ve větší společnosti, tak v práci. Jenom to nesmíte přehánět. Brzy se to rozkřikne a přijdete do řečí. Potěší vás urovnání sporu s příbuznými. Opět k nim můžete bez obav na návštěvu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jste krůček od naplnění odvážných průkopnických záměrů. Pokud dokážete sebrat síly a odvahu, dokonale zametete jak se sílící konkurencí, tak s byrokratickými překážkami. Opatrní musíte být při zpracování nových informací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám