Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 23. února 2017

Novinky, sojka

Neexistuje nevinná lež

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení budou jako vyměnění. Co se jim včera nelíbilo, začnou chválit a dokonce dají i na vaše připomínky. Hned se budete cítit lépe a pozitivně se to odrazí na vašem přístupu k práci. Posezení se starým známým nepotrvá dlouho.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Naučíte se něčemu novému, a to vás popostrčí kupředu. Je to slibný předpoklad pro urychlení vaší kariéry. Nedělejte si násilí a zbytečně se neomezujte. Potrápí vás vzpomínky na noční sen, který vás tak trochu vystrašil.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Možnost, že dospívající děti poslechnou vaše rady je dost mizivá. Nedělejte z toho aféru, ruku na srdce, jestli jste nebyli stejní. Nemělo by se dít nic, co by vás mělo znepokojovat. S partnerem jednejte v rukavičkách, má nějaké starosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pobaví vás vychloubání kolegy, který by rád posílil svoji prestiž. Neberte mu jeho iluze, nekritizujte ho, ztrapní se sám. Kamarád vám připomene vaše předsevzetí denně cvičit nebo se alespoň projít venku. Má pravdu, nezlobte se na něho.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zaskočí vás vykrucování šéfa, který na přímou otázku začne mlžit a všelijak se vykrucovat. Mars radí nebrat si rukavičky a rázně na něho udeřit. Zasloužíte si víc, než v práci dostáváte. Počínaje příležitostmi a konče platem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neberte si všechno osobně, nejste středem světa. Na partnerově nevrlosti nemáte nejmenší podíl. Má potíže, o kterých zatím nechce mluvit, natož se někomu svěřovat. Večer si udělejte čas na děti. Rádi by si s vámi zahráli nějakou deskovou hru.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Krátce po poledni budete muset spěchat na důležitou schůzku. Nepodceňte předmět jednání. Konstelace Merkuru s Uranem nabízí šanci získat vlivného, movitého klienta nebo úspěšně dokončit riskantní obchod.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Přijde za vámi známý, který se nešťastně zamiloval a potřebuje poradit, jak zapůsobit na svůj idol, který ho moc nebere. I když je vám jasné, že neuspěje, neberte mu iluze. Opatrně s používáním nových chemikálií.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Příbuzným opravdu nemusíte říkat všechno, zvláště pokud se jim v poslední době moc nedaří. Mohli by vám zbytečně závidět. Nadělalo by to mezi vámi spoustu zlé krve. Projděte se po obchodech, koupíte hezkou věc.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přistoupíte na hru protivníků, kteří by vás rádi zmátli a zahnali do kouta. Potřebné eso však nedáte z ruky. Dočkáte se triumfálního vítězství. Možná se budete zlobit na rodiče nebo prarodiče, kteří vám připomenou hříšky mládí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Odejdete v půli nikam nevedoucího jednání. Neptun varuje, že si tím neposloužíte, ale bude to silnější než vy. Hovořit a jednat s někým, kdo neustále lže a mění názory, to není nic pro vás. Klidně si necháte utéct výnosný obchod.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hlavu vám zamotá vyhlídka na vyšší funkci po odcházejícím šéfovi. Pozor, abyste se neukvapili a neudělali chybný krok. Vaši konkurenti na něco takového netrpělivě čekají. Vzdejte se nesmyslné představy, že se vám vaše láska musí neustále zpovídat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám