Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vtipnou lichotku snese i ten nejskromnější

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přecenění drobného úspěchu by vás mohlo vyprovokovat k tomu, že se pokusíte zopakovat nějakou investici nebo finanční operaci. Na místě je však spíše velká opatrnost. Postavení planet se změnilo a podruhé už to nemusí být nijak slavné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Podaří se vám obrousit hrany ve vztazích s lidmi, se kterými se na sebe už pár dní mračíte. Důvod vašich neshod je druhotný. Důležité je, že se opět začnete vzájemně respektovat, přestože budete každý i nadále trvat na svém.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Promyšleně a nenápadně se vyhnete schůzce nebo setkání s neoblíbeným kolegou či bývalým spolužákem. Nepromarněte šanci nabídnutou Merkurem. Podaří se vám totiž něco, co u mnoha lidí právem vzbudí respekt.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše kariéra, případně zdar vaší firmy záleží na souhře okolností, které se nedají jen tak ovlivnit. Počítejte s tím, že se objeví lidé, kteří vám škodili už v minulosti. Tentokráte se však můžete spolehnout na pomoc přátel a rodiny.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nechtěným krokem vám sebevědomí kolegové nebo konkurence nabídnou šanci vyniknout nad průměr. Když se jí chopíte, výrazně si polepšíte. Rázně si došlápnete na souseda nebo příbuzného, kteří vás pomlouvají.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude se vám dařit profesionálně. Na obzoru je slibná finanční transakce. Soustřeďte se a podružné věci pusťte z hlavy. Pochybnosti o upřímnosti kolegy vyústí v hádku. Bez ohledu na to, jestli jste zadaní, je před vámi vzrušující románek. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Běh událostí vás přinutí věnovat pozornost rodinným záležitostem. Rozhodně to však neznamená, že se máte něčeho bát. Stačí mít oči otevřené, nevyhýbat se nepříjemným diskusím a v případě dospívajících děti ani přísným zákazům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Mladší ročníky by se měly připravit na pochybnosti příbuzných ohledně jejich nové známosti. Luna radí zůstat v klidu. Časem se všechno srovná. Noví známí a zajímavé kontakty rozšíří vaše obzory a možnosti

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Instinktivně hned zjistíte, co je pro vás dobré, s čím můžete bez rizika souhlasit. Usnadní vám to přijetí dlouho odkládaného rozhodnutí. Pozor na tendenci odkládat rutinní a nudnou práci, stejně jí neuniknete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Je třeba na pár dní zatnout zuby a poprat se s nepřízní osudu. Pár lidí by vás docela rádo vidělo v úzkých. Neochota podívat se pravdě do očí vám neprospěje. Příznivá atmosféra vytváří podmínky k navázání slibné známosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Shoda příznivých okolností vám umožní vydělat bez námahy menší, nebo s vynaložením spousty sil, větší sumičku. Musíte však dočasně zapomenout na hry a legrácky a pořádně zabrat. Rozladit vás mohou potíže s obtížným hmyzem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Předvídavým opatřením se vám podaří posílit stav rodinného konta. Nedejte na pesimisty, kteří vás budou brzdit a některé kroky vám rozmlouvat. Díky konstelaci Jupiteru s Marsem nemůžete udělat větší chybu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám