Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 21. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lakomý více tratí než ulakotí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V případě, že z práce odejdete o chvíli dřív, můžete se těšit na hezké zážitky. Otázkou je, co bude zítra, jestli se šéf vašeho útěku všimne. Zavolá vám někdo, koho rádi uslyšíte a možná ještě dnes i uvidíte. Partner by už tak rád nebyl.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Uran slibuje setkání se zajímavým člověkem. K tomu, abyste se lépe poznali, si však budete muset upřímně pohovořit. Žádná legrace to nebude v zaměstnání. Šéf bude nedůtklivý a vztahovačný. Raději mlčte jako zařezaní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vysvětlit partnerovi, že máte jen dvě ruce a nemůžete mu ve všem vyhovět, nebude snadné. Jeho umíněnost vás může vyprovokovat k silné emociální reakci. Nepouštějte se do ničeho složitého, mohli byste mnohé pokazit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepodceňte planetární konstelaci. Je nutné promýšlet každičký krok, jakékoli riziko se vám vymstí. Ostře zatočíte s protivným šéfovým nohsledem. Možná vás to překvapí, ale nikdo z nadřízených se ho nahlas nezastane.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zachytíte podivné řeči kolující mezi příbuznými. Naštěstí nic nepodceníte a okamžitě uvedete všechno na pravou míru. Mars nabádá k opatrnosti, sebekriticky zhodnoťte své síly a schopnosti. Rivalové jsou sice v defenzivě, ale vyhráno ještě nemáte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náhoda přeje vašemu setkání s někým, kdo vám ochotně pomůže napravit vaši nedávnou chybu. Může jít o bývalého kolegu nebo spolužáka, který získal bohaté životní zkušenosti. Na silnici se nesnažte vychovávat neukázněné řidiče.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Luna naznačuje seznámení s někým, kdo vás zaujme na první pohled. Musíte se na toto setkání patřičně připravit, nepodcenit žádný detail svého vzhledu. Opatrně v obchodech, kde bývá hodně lidí. Hlídejte si tašku a peněženku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete-li ve společnosti s partnerem, zapomeňte na flirtování s osobami opačného pohlaví. I když je zná, žárlivosti se neubrání a bude dělat dusno. Odložte půjčky a investice. Nemáte tu správnou intuici na trefný zásah.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nehledejte potíže tam, kde nejsou. Řada věcí sice nejde tak, jak si představuje, ale to ještě zdaleka není žádná tragédie. Vaši paniky a nervozity by okamžitě zneužili rivalové a konkurenti. Opatrně s užíváním nových léků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mohli byste ulevit nadřízeným s řešením jejich starostí. Musíte se však osmělit a nabídnout jim pomoc. Kolegům se to líbit nebude, ale na ty se neohlížejte. Později budou litovat, že to samé nenapadlo je. Nešetřete při výhodných nákupech. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dlouho, dlouho budete váhat nad tím, jestli vyslovit důvěru někomu, kdo vás nedávno zklamal. Merkur radí spolehnout se na vnitřní hlas. Mění se okolnosti i lidé, třeba budete mít štěstí. Opozdí-li se partner na schůzku, trpělivě vyslechněte jeho omluvu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Při investicích a finančních operacích všeho druhu se držte zásady, lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Nemusí pršet, jen když kape. Vaši kolegové a známí bažící po velkých ziscích hořce spláčou nad výdělkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám