Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 20. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náušnice mají velkou cenu, ale uši větší

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepřítel, zjevný nebo skrytý, kterého jste se dotkli, nevynechá jedinou příležitost, aby vám provedl nějakou lotrovinu. Na první pohled maličkost, ale nebudete-li dávat pozor, přihodí se vám něco zlého. Prozatím nic nepodnikejte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Předem odsouzena k neúspěchu je křečovitá snaha něco měnit za každou cenu. Nakonec bude všechno takové jako předtím. Pouze ztratíte spoustu energie a nervy budete mít na prasknutí. Zkuste být ještě pár dní trpěliví.

 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ve snu vás navštíví někdo, koho máte rádi nebo po něm teprve toužíte. Stojí za to si všechny noční příhody zapamatovat. Nedovolte dětem, aby vám skákaly po hlavě. Přijdou s požadavky, které vás mohou psychicky a finančně položit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nemá cenu tajnůstkařit mezi bližními a přáteli. Nejenže vám dobře a nezištně poradí, ale bude-li to nutné, pomohou vám i jinak. Jejich vstřícnost znásobí vaše ujištění, že úspěch bude společný. Případné potíže jsou přechodného rázu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odvážnější nákup vám umožní částka, která už je na cestě. Pokud se chcete zapojit do nějaké charitativní akce, pečlivě vybírejte do jaké. Můžete naletět. Neberte na lehkou váhu počáteční signály choroby blízkého příbuzného.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Fyzická slabost je přechodná, dřívější forma se vám brzy vrátí. Pro jistotu se nepřetěžujte a plnění pracnějších úkolů klidně odložte na jindy. Pozvání na milostnou schůzku neodmítejte. Mohli byste se hloupě ukvapit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uposlechnout radu, která by vám umožnila obejít nějaký předpis, pro vás nebude snadné. Ruce vám svazují oprávněné obavy z možných následků. Abyste později nezáviděli někomu, kdo si s případnými problémy hlavu neláme.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hlídejte si postavení ve firmě. Není každý tak přejícný, jak se tváří. Mars hovoří o ošklivém překvapení ze strany dlouholetého kolegy či známého. Necháte-li se vyprovokovat k hádce s řemeslníkem, hned nasadí vyšší cenu nebo práci odbude.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neuváženým krokem si můžete udělat ostudu před dětmi. Važte slova a do ničeho se hloupě nehrňte. Všímejte si kolegy, který vás po očku pozoruje. Má podezřelé plány. Těžko předpokládat, že bude velkomyslný a ohleduplný.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ožijí vaši rivalové. Nepodceňte ani jeden jejich krok. Začínají věřit tomu, že se přiblížil den odplaty. Ostrého střetu se ale nemusíte, posiluje vás postavení Marsu s Jupiterem. Každému, kdo si to zaslouží, dáte poučnou lekci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Držte jazyk za zuby. Snadno vám uklouzne něco, co vás bude později mrzet. Máte šanci dosáhnout většího úspěchu, ale předtím musíte projít malou zkouškou. Máte však štěstí, Luna s Merkurem vás v nouzi neopustí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pokud by záležitost, na které vám záleží, stanula na mrtvém bodě, nedejte se znervóznit. Prospěch vám přinese rozšíření společenských kontaktů. Pozitivní výsledky bude mít rozhovor týkající se vašich potomků. Spokojený bude i partner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám