Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 19. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk není k stáru moudřejší, je jen opatrnější

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Osoba, která vám již dlouho nadbíhá a vyhledává záminky k tomu, aby s vámi mohla hovořit, se znovu objeví ve vaší blízkosti. Nadšení nebudete, ale pokud včas neutečete, tak se jí nezbavíte. Ozvou se příbuzní s poněkud přehnanou žádostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přijde za vámi někdo, kdo vám nedávno prokázal jistou službu. Měli byste se zachovat na úrovni a něco pro něho udělat. Upevní a prohloubí to váš vztah. Zamilovaní objeví dárek, který by potěšil jejich lásku, bohužel bude hodně drahý.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vibrace Venuše vám přinesou duševní pohodu, smysl pro humor a přízeň okolí. Velice vstřícní budete i k lidem, které nijak nemilujete. Všechno se vám bohatě vrátí. Zkuste zajít na úřady, i zatvrzelí byrokrati vám nakonec vyjdou vstříc.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dnešek se jeví jako klidný a úspěšný. Bylo by záhodno soustředit se na profesionální záležitosti. Máte příležitost pohnout s nimi významně kupředu. Jenom pozor na neupřímné našeptávače. Věřit můžete jen tomu, koho dobře znáte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ještě před polednem dokončíte složité obchodní jednání, nebo vyřešíte náročný finanční problém. Odpoledne se už můžete věnovat svým zálibám, případně partnerovi, který vám v posledních dnech vyčítá nedostatek pozornosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte šanci odstranit staré resty a dokončit rozdělané povinnosti. Připravíte si tím půdu k rychlému postupu na služebním žebříčku. Důležitým předpokladem k dosažení úspěchu je mobilizace duševních i fyzických sil.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebudete vědět, kam dříve skočit. Setkání a schůzky budou střídat jedna druhou, sotva najdete chvíli, abyste si vydechli. Na spadnutí je vaše rozhodnutí o změně práce. Konstelace Uranu s Neptunem varuje před ukvapeným rozhodnutím.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyzařuje z vás lidské teplo, vitalita a pozitivní energie. Hleďte toho využít. Směle se dejte do řešení náročných úkolů a nedejte se ovlivnit malomyslností některých lidí z blízkého okolí. Roste vaše odhodlání přijmout významné rozhodnutí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Běžných chyb se vyvarujte díky zdravému úsudku. Marně by vás kdokoli přemlouval k něčemu, co se vám nezdá. Vaše intuice funguje na výbornou. Stačí chvilinka a okamžitě se zorientujete, zda vaše děti mluví pravdu nebo si vymýšlejí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V kontaktu s okolím se vyvarujte nevhodné tvrdohlavosti. Sami sobě tím uškodíte. Na svém trvejte jen v opravdu závažných případech. Nemalý prospěch vám zajistí oživení kontaktů s bývalými spolužáky nebo spolupracovníky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Padne na vás špatná nálada, všechno uvidíte v těch nejčernějších barvách. Věci vám budou padat z rukou. Čím dříve se seberete, tím lépe pro vás. Hezká řádka lidí by takové slabosti okamžitě využila ve svůj  prospěch.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozornost soustředíte na osobní záležitosti a široce pojímané partnerství. Vaše ochota udělat něco pro rodinu nemá hranic. Důležité je, že v případě sporných případů projevíte nebývalou ochotu najít všeobecně přijatelný kompromis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám