Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 18. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život si nekoupí nikdo, ale užívat ho může každý

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Po překvapivě rychlé dohodě s partnerem omezíte další vánoční vydání a soustředíte se hlavně na vytvoření milé, tradiční atmosféry. Venuše s Lunou slibují, že to tak bude nejlepší. Pozor při přelévání horkých tekutin.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zlomyslný nápad vám vnukne arogantní chování osoby z blízkého okolí. Pořádně si promyslete příští kroky. Dotyčná osoba si nenechá nic líbit a promění se v krvelačnou bestii. Je to paradox, ale užijete si přitom i trochu zábavy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zdá se, že váš sok v lásce dá načas pokoj. Podcenit situaci však nemůžete. V důsledku disharmonie v postavení Venuše s Jupiterem se dá předvídat v rodině a v zaměstnání vznik chaotických situací. Nebude snadné zachovat chladnou hlavu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příbuzní se přiznají k něčemu, co vás může rozčarovat. Pro vás je to zbytečná starost před svátky navíc. Měli byste však být tolerantní a ocenit jejich upřímnost. Byla by škoda jakkoli narušit dosud slušně fungující vztahy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud si nechcete zkazit den, nesmíte se nikam zpozdit. Vaše láska toho má spoustu na srdci a hoří nedočkavostí se s vámi podělit o své dojmy. Nesmí vám vadit, že se téměř nedostanete ke slovu. Stačí mlčet a přikyvovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Směle se tlačte dopředu. Máte skvělé nápady a spoustu energie, nemůžete to všechno promrhat nezodpovědnou pasivitou. Vyberte si, co vás zajímá, můžete se rázně prosadit. Existuje někdo, kdo vás bude ochotně následovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hrozbu konfliktu s někým, s kým nesouhlasíte, neberte na lehkou váhu. Negativní vibrace Saturnu neslibují nic dobrého. Naštěstí si nakloníte vlivnou osobu. Někdo z vás bude tahat, kolik vyděláváte. Mlčte jako hrob.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S překvapivou nabídkou přijdou nadřízení. Mírněte své nadšení. Dokud nedostanete alespoň malou záruku, nemůžete s ničím souhlasit. Budete si moci ověřit, nakolik jste pohotoví, a jak dokážete reagovat na nečekané situace.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Znásobí se potíže, které jste podcenili. Nebudete to mít snadné, ale nakonec si s nimi poradíte. Všechno bude snazší, pokud se dokážete dohodnout s někým, kdo vás nedávno kritizoval. Dovolte mu ukázat, co vlastně sám umí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Při dobývání nového idolu si dávejte pozor na chování lidí kolem vás. Nelze vyloučit, že vám někdo potají hází klacky pod nohy. Může jít o někoho, do koho byste to nikdy neřekli. Máte soka, který se umně skrývá v pozadí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše dobrá vůle nemusí být správně pochopena. Luna varuje před nedorozuměním a zbytečnou roztržkou. Šanci na slušný zisk slibuje setkání s bývalým kolegou či spolužákem. Nedejte se odradit jeho bláznivými nápady. Mají reálný základ.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dokončíte nudnou práci a dostanete chuť pustit se do něčeho pořádného. Se šéfem a kolegy se o své nadšení nedělte. Okamžitě vám napaří další otravné úkoly. Máte šanci vyhrát nějakou sázku nebo koupit šťastný los.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám