Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 18. ledna 2018

Novinky, sojka

Správné jednání změní i pohromu v něco dobrého

Článek

BERAN (21.3. – 20.4.)

Dáte se přemluvit k návštěvě kulturního podniku nebo akce, která nebude stát za nic. Své zklamání si nenecháte jen pro sebe. Nemůžete se proto divit, že váš společník se trochu urazí a prohlásí, že příště vás nikam nevezme.

BÝK (21.4. – 21.5.)

Vstřícný úsměv jisté osoby opačného pohlaví způsobí, že začnete spřádat smělé erotické plány. Pokud byste udělali první krok k sblížení už dnes, máte úspěch na dosah ruky. Nespěchejte s větší investicí, nepodceňujte její rizika.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Jenom pilnou prací zvýšení platu nedosáhnete. Budete si muset otevřeně pohovořit se šéfem. Nutně na sebe musíte něčím upozornit. Při plánování volných dní nezapomeňte na návštěvu příbuzných.  Pomalu si myslí, že se jim vyhýbáte.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vynalézavě se vyhnete povinnostem, do kterých se vám nechce. Citlivě zabrnkáte na strunku snaživých kolegů, kteří udělají všechno za vás. Nákupy nechte na partnerovi. Vy byste dnes utratili i poslední korunu.

LEV (23.7. – 22.8.)

Konečně dostanete peníze, na které čekáte už několik týdnů. Okamžitě se vám zlepší nálada, protože si můžete koupit jistou dražší věc do domácnosti.  Zavolejte známému, kterého jste potkali v minulých dnech, má pro vás novinku.

PANNA (23.8. – 22.9.)

Kývnete na opakovanou nabídku nového místa. Vaše rozhodnutí silně ovlivní výše nabízeného platu. Po zbytek dne budete mít hlavu plnou optimistických představ. Možná na večer pozvete známé, abyste to oslavili.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Pracovní pochůzky vás zavedou do míst spojených s krásnými vzpomínkami. Nebylo by divu, kdybyste ještě navíc potkali starého kamaráda nebo bývalého spolužáka. V tom případě se ovšem do firmy nebo domů hned tak nevrátíte.

ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Nezvedejte hlas na nikoho, koho neznáte. Ani se nenadějete a narazíte na něho na úřadech, v nemocnici nebo u soudu. Pohyb Saturnu naznačuje hrozbu drobných sporů a konfliktů v místech, kde se pohybuje hodně lidí. 

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Vše, co uděláte společně s partnerem, dopadne na výbornou. Budete si rozumět jako už dlouho ne a vzájemně se předhánět v pozornostech. Dobře dopadne i vaše riskantní finanční operace. Zajistíte si totiž železné záruky.

KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Společný cíl vás donutí nabídnout ruku k smíru někomu, s kým si dvakrát nerozumíte. Svoji zásluhu na tom má Merkur, který vám nabízí ojedinělou možnost zbohatnout. Bezpečnostní předpisy dodržujte při opravě elektrospotřebičů.

VODNÁŘ (21.1. – 20.2.)

S jistým člověkem se bez toho, že prásknete dveřmi, nedomluvíte. Budete mu muset dokázat, že se dokážete postarat o své zájmy. Odvoláváním se na známosti, na nikoho velký dojem neuděláte. Opatrně s konzumací alkoholických nápojů.

RYBY (21.2. – 20.3.)

S velkou přízní planet nepočítejte v milostných vztazích. Přízeň svého idolu si musíte získat sami. Mimořádně nebezpečný je dnešek pro záletníky. Neprojde jim ani sebemenší pokus o flirtování či románek. Co nezjistí partner sám, donesou mu známí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám