Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 17. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výmluvu a náplast můžeš plácnout kam libo

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebudete-li dnes s něčím spokojeni, klidně bouchněte do stolu a práskněte dveřmi. Tlumit v sobě hněv by pro vás mohlo být škodlivé. Je potřeba pročistit okolní atmosféru. Značně se vám přiblíží jeden vzdálený cíl.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozitivní vliv Venuše vám umožní poznat příjemného a milého člověka, se kterým vytvoříte ideální pár. V práci budete aktivní, dílo vám půjde od ruky, ale s větším šéfovým oceněním raději moc nepočítejte. Možná později.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Cestou do práce nebo domů potkáte někoho, o kom jste nedávno hovořili. Využijte příležitosti a otevřeně si s ním pohovořte o všem, co vás zajímá. Má pro vás přinejmenším jednu cennou informaci nebo radu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nenaznačujte kolegům, že byste mohli mít lépe placené místo. Jakmile se to donese k nadřízeným, budete s nimi mít peklo. Určitě si udělejte čas na děti. Jejich školní potíže nemusí být ani zdaleka jen smyšlené. Potřebují povzbudit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Roste vaše šance na získání menší hotovosti. Nic velkého, ale určitě by vám pomohla zalepit díry v rodinném rozpočtu způsobené nedávnými výdaji. Dostanete pár zajímavých nápadů, ale nakonec se jich asi leknete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mars varuje před ukvapeným odmítnutím nejasné nabídky. Klidně si vyžádejte čas na rozmyšlenou, poraďte se s partnerem a potom uvidíte. Nespoléhejte na první dojem, vaše intuice by vás mohla ošklivě zklamat. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebojte se podržet šéfa, kdyby nic jiného, tak se ujistí, že je na vás spolehnutí. Menší dusno v práci se odrazí jak na vašem chování, tak i kolegů. Saturn důrazně varuje před spory a hádkami kvůli úplným zbytečnostem. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V kritických situacích, které se vás přímo netýkají, se budete držet stranou a hledět si svého. Sejde ze schůzky s vaším idolem. Měli byste jeho důvody pochopit. Pozor při přebírání peněz v bance a vracení nazpět v supermarketech.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Důkaz o svém nadání a píli podáte někomu, kdo vás ještě nedávno podceňoval a shazoval. Nezbude mu nic jiného, než aby se vám omluvil a přiznal, že přestřelil. Na večerní schůzku se nezapomeňte pořádně hodit do gala.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Od rána bude kolem vás houstnout atmosféra. Nebylo by nic divného, kdyby vás to vyvádělo z míry, udělali jste pár chyb a jednali poněkud popudlivě. Ve vzduchu visí konflikt a nepříjemná výměna názorů v podstatě s kýmkoli. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náhoda povede vaše kroky do míst, kde budete představeni zajímavému člověku. Nebuďte zbytečně skromní, na novém seznámení můžete jen vydělat. Při večerním návratu domů se vyhýbejte podezřelým a opuštěným místům.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ochotně pomůžete starším dětem s realizací jejich posledního přání. Možná se kvůli tomu pohádáte s partnerem, ale nakonec budete všichni spokojení. Příčinou některých vašich zdravotních potíží může být pohyb Luny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám