Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 17. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez zrady by si věrnosti nikdo nevšiml

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Spoustu času vám zabere vyřízení naléhavé osobní záležitosti. Váš protějšek na vás bude silně tlačit, abyste vyvinuli maximální úsilí. Zachovejte klid při obchodních a pracovních jednáních. Neinvestujte do nejasných projektů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Cestu k profesionálnímu úspěchu vám naznačí dráha Jupiteru. Nemáte nejmenší důvod váhat s přijetím zásadního rozhodnutí. Na obzoru je také krátký výjezd. Zřejmě bude nutné napravit něco, co jste v minulých dnech zanedbali.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vaši kolegové budou poněkud nervóznější než jindy. Z vaší strany si to vyžádá přímo nadpozemskou trpělivost. Nemá smysl případné spory hrotit, povede to k nárůstu stávajícího napětí. Vaší účinnou zbraní bude široký úsměv. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na dosah ruky máte uzavření výhodné obchodní smlouvy nebo zisk atraktivního zaměstnání. Stačí prokázat potřebné sebevědomí a nabízené šance využít. Zaskočí vás finančně náročné prázdninové plány starších dětí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Cestou z práce byste mohli potkat někoho, kdo vám, nedávno ublížil. Bylo by s podivem, kdybyste si nechali utéct šanci dát mu za vyučenou. Uran radí nijak to nepřehánět. Jenom se vám nebezpečně zvýší adrenalin.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaujme vás nápad nového kolegy. Planety doporučují ho nepodcenit a okamžitě se pustit do jeho realizace. Mohli byste udělat silný dojem na nadřízené. Hlavně nesmíte zapomenout, že impuls nevyšel od vás.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nespěchejte s nákupem údajně nezbytných věcí do domácnosti. Zvláště po návratu z dovolené byste mohli mít přehnané představy a zbytečně utratit spoustu peněz. Z lepší stránky se ukážou v poslední době nevrlí sousedé.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepropadejte beznaději, pokud přijdete někam pozdě. Ještě do večera se ukáže, že to vlastně bylo jen dobře. Člověk, se kterým jste se měli sejít, není tak docela upřímný a chystal se vám napovídat pěkné nesmysly.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Překvapivě dlouhý a příjemný bude rozhovor s někým, s kým se jindy beze slova míjíte. Dohromady vás svede náhoda vyvolaná konstelací Merkuru se Saturnem. Zamilovaným prospěje delší procházka lesem nebo podél vody.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřete se s rodiči, ani s příbuznými. Myslí to s vámi dobře a mohlo by se snadno stát, že budou mít pravdu. To by vás naštvalo dvojnásob. Půjdete-li sportovat, bude se vám opravdu dařit. Dáte na frak i největším favoritům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci sice bude poněkud dusno, ale temné mraky se kupí zejména nad hlavami pomalých kolegů. Proto nepropadejte panice a poklidně pokračujte v plnění povinností. Dojde-li k bouřce, tak vás její důsledky zdaleka minou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potěší vás úsměv a vstřícné gesto nového idolu. Vibrace Luny uspíší vaše seznámení, a jak se zdá, rýsuje se na obzoru hlubší citový vztah. Nemalou částku byste mohli vydělat při prodeji pro vás nepotřebné věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám