Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 16. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrzutost v domě, hněv v práci

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Překvapí vás shodné prvky kritiky vaší osoby ze strany šéfa a partnera. Měli byste se nad tou výmluvnou shodou zamyslet. Asi na tom něco bude. Díky konstelaci Jupiteru s Neptunem máte šanci toho na sobě hodně změnit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S jistým přemáháním odstraníte třecí plochy ve vztazích s kolegy. Nezbývá, než přistoupit na kompromis a dočasně zvolit tempo na realizaci vašich představ. Nemusíte si dělat výčitky, dojde na ně o něco později.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zatímco se budete snažit zajistit rodině vyšší životní úroveň, najde se příbuzný, který by se na tom rád přiživil. Něco takového musíte v zárodku překazit. Nebudete se přeci honit kvůli někomu, kdo si to ani v nejmenším nezaslouží.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neodsuzujte bláznivé chování nejmladšího člena rodiny. Evidentně má nějaké potíže, ale neřeší je tím nejvhodnějším způsobem.  Jednejte s ním citlivě, potřebuje poradit, ne aby mu někdo vynadal. K večeru vás budou pobolívat záda.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Probudíte se do růžového dne. Záleží jen na vás, jestli příznivé atmosféry dokážete stoprocentně využít k realizaci svých plánů a představ. Neodmítejte ochotné pomocníky, v kritických momentech se vám jejich asistence hodí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konflikt se spolupracovníky bude nepříjemný, ale některé jejich nápady vás právem vytočí. Bohužel s některými nebude řeč. Budete-li brát partnera do společnosti, počítejte s tím, že se stane středem pozornosti. Nesmíte žárlit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Menší ránu dostane vaše představa o přestavbě nebo úpravách bytu. Příčinou jsou náklady, o něco vyšší, než si právě můžete dovolit. Jedinou cestou, jak přijít k penězům, je obrátit se na vaše nebo partnerovi rodiče.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dopoledne zvládnete všechny úkoly celkem v pohodě, ale po obědě to bude horší. Čas začne doslova pádit a se vším budete rázem pozadu. Nebylo by divu, kdybyste znervózněli a byli značně podráždění.

Hlavně nic nesvádějte na lidi z okolí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na poslední chvíli a jen náhodou si vzpomenete na slib, který jste ráno dali dětem nebo partnerovi. Uděláte všechno, abyste nemluvili do větru a své blízké nezklamali. Negativně se na vaší fyzické formě podepíše porouchané topení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohádat se šéfem se můžete, ale dbejte na formu. Zítra se uvidíte znovu a musíte spolupracovat. Jakmile si některé věci vyjasníte, už se k nim ve vlastním zájmu nevracejte. Večer byste neměli být sami. Budete mít podivné nápady.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.1.)

Menší částku ušetříte koupí jisté věci z druhé ruky. Navíc tím pomůžete známému, který se dostal do finanční nouze. Nezadané potěší společnost nového, nadějného ctitele. Záleží jen na vás, dokážete-li si udržet jeho pozornost.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Merkur varuje, že byste mohli podlehnout panice a po prvních ostrých minutách předčasně přerušit nadějné obchodí jednání. Neházejte flintu do žita, aniž byste přesně věděli, co se vlastně děje a kam či k čemu druhá strana směřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám