Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 16. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželství bez lásky jsou doživotní galeje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Problémy s koncentrací a časté chyby by vás měly přesvědčit, že je čas zvolnit tempo a víc myslet na sebe. Záležitosti vyžadující vysoké náklady vyřizujte hned po ránu. Odpoledne vás mohou poplést nereálné přeludy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dosažení vytouženého úspěchu závisí na tom, nakolik pochopíte jistou zamotanou situaci a její pravé kořeny. Hodí se vám pomoc a rada někoho zkušenějšího. S neobvyklým požadavkem přijde večer poněkud rozpačitý partner.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Slušný zisk slibuje nápad, k jehož realizaci nemáte momentálně dost financí ani sil. Nevyužít prostoru, který se před vámi otevírá, by však byla velká škoda. Neodmítejte partnerův plán na dnešní večer. Byl by dlouho protivný.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozruch v rodině vyvolá jeden z vašich blízkých náhlou změnou představy o ideálním zaměstnání. Nezbývá než doufat, že nepoblázní také ostatní. Neustupujte před potížemi. Jako na zavolání se objeví známý, který ví jak na ně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnes si můžete s příbuznými upřímně promluvit bez toho, že to vyvolá zlou krev. Máte-li nějaké problémy, hlavně finanční, zcela jistě vás pochopí a situaci společně vyřešíte. Můžete to brát i jako test hloubky vzájemných vztahů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nečekaně se uprázdní místo, o které máte zájem. Otevírají se před vámi zajímavé perspektivy. Záleží jen na vás, jestli toho dokážete využít. Jedinou překážkou může být vaše snaha odložit rozhodnutí na pozdější dobu, nejlépe o týden či o měsíc.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Najde se pár jednotlivců, kteří se pokusí dostat se vám na kobylku hodně nekalým způsobem. Mají ale smůlu. Mars vám dává nezvyklou sílu, mazlit se s nikým nebudete. Váš protějšek a děti si začnou vymýšlet, proč nemohou plnit nové povinnosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Intuice vám napoví, že dnes bude lepší se v mnohých situacích držet zpátky. Ozvete se až tehdy, když se ujistíte, že něco opravdu ovlivníte. Představa, kolik toho stihnete, se naplní pouze tehdy, dokážete-li rozlišit velké a malé cíle.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dopoledne může přinést lecjaké překvapení. Budete muset jednat a pracovat rychleji než jste zvyklí. Rapidně však rostou šance na zlepšení vaší neutěšené materiální situace. Plány dětí a partnera nehaňte předem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ve firmě se budete vypořádat se spory ohledně rozdělení povinností. Zkuste zachovat klid, dobrovolně se o práci navíc nikdo hlásit nebude. Nedejte se otrávit, bude-li vám chybět hotovost na výhodnou koupi. Co není dnes, bude jindy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jste-li sami, máte velkou šanci navázat milou známost. Novou lásku potkáte zřejmě někde na cestách. Společné posezení u rozsvícených svíček by bylo začátkem přímo ideálním. Pozor na nutkání strkat nos do cizích záležitostí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Problém, který se náhle objeví, berte jako výzvu. Máte dost sil na to, abyste si s ním poradili. Sami nejlépe víte, kolik lidí by váš neúspěch potěšil. Těžké bude jednání, při kterém druhá strana nehodlá ustoupit ani o krok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám