Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 15. prosince 2016

Novinky, sojka

Zbabělost je vědět, co se má dělat, a nedělat to

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dolehnou na vás důsledky podezřelého onemocnění některých kolegů. Zdržíte se v práci a domů se vrátíte pozdě večer. Partner vás nepochválí a se zamračenými dětmi nebude kloudná řeč. Alespoň vy nesmíte ztratit úsměv.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pracovní povinnosti si naplánujete tak, abyste se mohli na pár hodin nenápadně ztratit. Nezbývá než doufat, že vás u šéfa neshodí zlomyslní spolupracovníci. Do společnosti přátel si neberte víc peněz, než můžete utratit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Využijete vhodný okamžik a pokusíte se přesvědčit šéfa, aby finančně ocenil vaši nedávnou iniciativu. Naděje na úspěch tady je, ale nesmí se toho všimnout ostatní. Zapomeňte na pokus zrušit večerní schůzku s novou láskou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bouřlivé, nežádoucím směrem plynoucí jednání, rázně ukončíte bouchnutím do stolu. Pochopíte, že nemá smysl ztrácet drahocenný čas někým, kdo si nevidí na špičku nosu. Jen těžko vymluvíte příbuzným, že na víkend máte jiný program.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Během dne se setkáte s někým, kdo vás okouzlí jak elegantním zjevem, tak vybraným chováním. Nebylo by divu, kdybyste se pokusili s ním blíže seznámit. Nezadaným pohyb Venuše nabízí šanci své přání úspěšně realizovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jízdu autem vám znepříjemní porucha, objížďka nebo dopravní zácpa. Nesmíte se nechat vytočit a ztrácet nervy. Pokud dnes máte být úspěšní, musíte dorazit do cíle usměvaví a sebevědomí. Jen tak získáte respekt.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Připravte se na změny. Uran vynese na povrch něco, co se vám nemusí líbit. Čeká vás náročná konfrontace s kolegou, který je schopný jít přes mrtvoly.  K jeho údivu se nenecháte zastrašit a otevřeně se mu postavíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete-li k sobě upřímní, slibně prohloubíte svůj nynější milostný vztah. Vaše láska potřebuje konkrétní důkazy, že ji opravdu milujete. Ať již budete dělat cokoli, je nutné udělat to přesně tak, jak vyžadují šéf nebo partner.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uškodit si můžete neodůvodněným spěchem, roztržitostí nebo ostrými slovy. Dostanete pár dobrých nápadů, ale bude vám chybět čas k tomu, abyste je pořádně promysleli. S radikálními kroky proto raději počkejte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Uvědomíte si, co vás těší, co vám dělá radost, a důsledně za tím půjdete. Některé známé vaše aktivita překvapí, ale budete-li chtít, ochotně vám pomohou. Snažte se s nikým nehádat. Podvědomě jste připraveni ustoupit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Přes nával práce si musíte najít chvíli na odpočinek. Sil na rozdávání nemáte, vaši rivalové a konkurence toho rádi zneužijí. Neodmítejte pozvání na sousedskou návštěvu. Neuškodí, když se blíže poznáte. Zažijete příjemné překvapení. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Můžete navázat zajímavé kontakty. Nelekejte se, když si noví známí budou chtít otestovat vaše schopností. K večeru dostanete příležitost uspokojit své citové potřeby. Podmínkou je naprostá upřímnost K opačnému pohlaví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám