Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 14. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěch ničemů láká mnohé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odstraníte důsledky sporů se sousedy a příbuznými. Znovu se na sebe začnete usmívat. Problémy vám přinese vysedávání s kolegy nebo s přáteli. Setkáte se s někým, kdo ocení vaši fantazii. Dotyčná osoba se pohybuje ve vaší blízkosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Držte se rad starších přátel a příbuzných, přemýšlejte o jejich návrzích. Nepřeceňujte své schopnosti a nepokoušejte se někomu napovídat nesmysly. Sváděním pozdějšího neúspěchu na nepřízeň osudu nikoho nedojmete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Postavení Luny s Jupiterem vám vnukne jistou myšlenku, ale nebudete si jistí, jestli se pustit do její realizace. Začnete obíhat kamarády a známé, aby vám potvrdili, že máte pravdu. Otázkou však je, co vlastně chcete slyšet.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Do potíží se dostane příbuzný, který vás bude přesvědčovat, že je vaší povinností dát mu jak peníze, tak se za něho někde přimluvit. Na delší cesty nevyrážejte bez předchozí domluvy. Existuje velká pravděpodobnost, že tam nebudete nic platní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V zaměstnání vás čeká bouřka vyvolaná nedůtklivým nadřízeným. Nějak už si s ním poradíte, hlavně mu nevyhrožujte. Mladší příbuzný vás zaskočí žádostí o peněžní půjčku. Rázně zarazíte příbuzné, mluvící vám do výchovy dětí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozor, abyste si neublížili neuváženou snahou o rychlou kariéru. Ani se nenadějete a někoho se dotknete nebo mu způsobíte potíže. Nenamlouvejte si, že vás někdo pochopí a omluví. Obrátky nabere nová známost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Změna vedoucího a poměrů ve firmě ve vás probudí chuť na větší úspěch. Budete mnohem odpovědnější a důslednější, jen těžko se dáte něčím a někým rozptylovat. Nešikovnost při sportu je jen a jen přechodný jev.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kazit náladu vám budou rozmary nadřízených a privilegovaných kolegů. Nebylo by divu, kdybyste se začali rozhlížet po novém místě.  Nemilou zprávu se dozvíte z telefonu. Nezlobte se na toho, kdo vám zavolá, myslí to dobře.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Seberete odvahu a síly a vrhnete se na náročnější úkoly. Když něco nezvládnete, nic se neděje, přinejmenším prokážete snahu, a to má svoji váhu. Dluží-li vám nadřízení odpověď na nějakou otázku, je čas ji znovu nastolit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Půjdete-li mezi lidmi, oblékněte si něco lepšího, něco, co vám sluší. Luna vám předpovídá náhodné a zajímavé setkání s někým, kdo se vám okamžitě zalíbí. Máte dnes citlivější zažívání, nezatěžujte ho těžkým jídlem a alkoholem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Štěstí vám bude přát při činnostech spojených s ekonomikou a financemi. Působivě předvedete v porovnání s kolegy i konkurenty svoje nesporné přednosti. Odpovědně zvažujte, komu lze půjčit klíče od auta nebo od bytu či chalupy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše názory a postoje narazí na odpor lidí bez fantazie. Nesmíte se tím nechat odradit nebo znechutit, půjde o jednání lidí, kteří už toho v životě moc nedokážou, a proto nenávidí každého, kdo má slibnou budoucnost před sebou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám