Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 14. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozpoznat chvíli vhodnou pro mlčení a pro mluvení, to je velká věc

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete-li pokračovat dosavadním zběsilým tempem, hrozí vám naprosté vyhoření a pár zbytečných chyb. Nezapomínejte, že je léto a vaše místo je rovněž u vody nebo v lese. Udělejte něco originálního pro své zdraví a rodinu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rozhlédněte se kolem sebe. Venuše slibuje, že budete-li vnímaví, zaregistrujete někoho, kdo se kvůli vám trápí. Je to skvělá příležitost dopřát si malý flirt. Lepší by bylo, kdybyste byli volní. Události mohou nabrat nečekaný spád.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

O soukromých záležitostech nemluvte při náhodném posezení u vína nebo u kávy. Jistá osoba z vás bude páčit informace o vašem intimním životě. Pokud jde o práci, je pohyb Merkuru slušným příslibem, že neuděláte větší chybu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozhovor se šéfem půjde do hloubky, žádnou selanku neočekávejte. Připravte si přesvědčivé argumenty. Neznepokojujte se kvůli návalu práce. Ve firmě vám pomohou kolegové, doma partner a děti. Brzdit vás může migréna.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vzhledem k určité nervozitě byste mohli propadnout depresím. Nejste jediní na světě, nechtějte všechno strhnout sami. Řešení problému, kterému se snažíte vyhnout, neuniknete, ale konečné slovo lze stále ještě odložit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nestyďte se za sympatie a slabost vůči jistému člověku. Na rozdíl od jiných intuitivně cítíte, že si vstřícnost a pochopení zaslouží. Jistou naději na obnovení přerušené známosti, vám dává přejícné postavení Venuše s Lunou.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Někomu podáte prst a přijdete o celou ruku. Planety varují před lehkomyslným udílením pomoci každému, kdo o ni požádá. K večeru se ocitnete v milé společnosti, poznáte nové tváře. Rozšíří se okruh lidí, kteří na vás nedají dopustit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kdyby ve vaší blízkosti došlo ke konfliktu, tak mlčte a zrak odvraťte opačným směrem. Nové lásce dáte všechno, po čem touží. Natolik vám poplete hlavu, že zanedbáte povinnosti. Problémy v práci jsou to poslední, co potřebujete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dokud je ještě čas, slaďte soukromý život s prací. Jinak předvídá konstelace Merkuru s Lunou velké těžkosti. Intenzivní, ale krátký, bude váš konflikt s někým, kdo vás bezdůvodně napadne. Situaci zklidní zásah kamaráda nebo partnera.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevyhnete se rozhovoru s pesimisticky naladěným příbuzným. Vzájemnou debatu ztíží jeho chronicky pesimistický pohled na svět. Vzhledem k tomu, že půjde o poměrně důležitou věc, tak se ovládnete a nakonec dosáhnete svého.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte-li větší neuspokojené ambice, nadchází zásadní okamžik, kdy je můžete realizovat. Postavte se nadřízeným a trvejte na svém. Brzy se ukáže, že máte pravdu. Významná bude podpora, které se vám dostane od nespokojených kolegů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velmi pravděpodobná je roztržka s namyšlenou, arogantní osobou. Bude vám vnucovat nesmysl, se kterým se nemůžete ztotožnit. Pookřejete večer, kdy vám zavolá známý, se kterým si vždycky rádi a otevřeně popovídáte o životě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám