Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 13. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jisté je jen jedno, že totiž není jisté nic

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Něco nevšedního váš potká v zaměstnání nebo v okolí bydliště. Otázkou je, jestli na to máte dost pevné nervy. Zklidní vás zlepšení partnerských vztahů a signál vaší lásky, že vám odpouští nedávné klopýtnutí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaši důvěru ztratí jeden z kolegů a dosavadních spojenců. Důvodem mohou být jeho neukojená ctižádost a žárlivost na vaše úspěchy. Není důvod, abyste se tím nějak vážně trápili. Uškodí hlavně sám sobě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zabýváte-li se, třeba jen v myšlenkách, možností změny místa či oboru, nezapomeňte se už nyní zeptat přátel, jestli o něčem neví. Pohyb Neptunu by vám mohl otevřít dveře někam, kde se vám bude docela líbit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K významnému posunu při realizaci představy o kariéře nebo nadějné, výhodné investici vás nasměruje setkání s někým, kdo se opravdu vyzná. Jistou zárukou toho, že vše půjde poměrně rychle, je dráha Marsu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Těžké byste to mohli mít doma. Partner se konečně odhodlá a bude s vámi chtít probrat svoje osobní a možná i zdravotní problémy. Svoje odpovědi pečlivě promyslete, strohý nebo chladný přístup by ho citelně ranil.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Slibů dnes dostanete mnoho, ale záruky jejich plnění budou minimální. Držte se při zemi a na nikoho a na nic nespoléhejte. Objektivně zvažujte vlastní síly a možnosti. Nebylo by moudré usilovat o mimořádně vysoké cíle.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V práci bude poměrně klid, nikdo nebude zvyšovat hlas ani podlézat šéfovi. Vaše chování významně ovlivní setkání s někým, kdo odpovídá vaší představě silné osobnosti. Jste-li zadaní, čeká vás vážná zkouška oddanosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci se na vás pokusí přenést riziko za cizí rozhodnutí. Odmítnete diskutovat o podivném plánu staršího příbuzného. Počítejte s tím, že vás nepochopí ani neposlechne, a ještě vás začne všude ošklivě pomlouvat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Honba za nereálnou vidinou neskončí dobře. Tolerovat budete muset vrtošivého partnera. Nebude s ním kloudná řeč, na všem bude hledat chyby a rozzlobí ho i nevinná poznámka. Nespoléhejte na šťastnou náhodu, nepřijde.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Podporu a přízeň kolegů vám zajistí vstřícnost a ochota podat každému pomocnou ruku. Odmítnete se podřídit jen hloupým šéfovým pokynům, což se neobejde bez následků. Příštích několik dní s ním budete mít potíže.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Úspěšně zvládnete test psychické odolnosti. Nedáte si do ničeho mluvit a rozhodně nebudete měnit plány jen kvůli tomu, že se někomu nelíbí. Známí a příbuzní totiž přijdou se spoustou podivných dovolenkových nápadů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zvýšenou pozornost věnujte přáním dětí a partnera. Poukazování na nedostatek času nebo peněz nevezmou vážně. Budou se sice chovat trochu sobecky, ale v souvislosti s jejich letními představami je třeba je omluvit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám