Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 12. listopadu 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Věrný přítel je medicínou duše

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Snadno se necháte čímkoli vytočit, nebude s vámi snadná domluva. Nebylo by divu, kdyby došlo k zpomalení nebo přerušení zatím nadějného jednání. Silně alergičtí budete na příbuzné, zejména na starší ročníky. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Musíte se vyšvihnout nad průměr a dokázat, že máte na víc. Je to jediná možnost, jak získat lépe placené postavení. Neptun naznačuje, že příležitostí se vyznamenat, budete mít dost. S jistou bezohledností se setkáte na veřejnosti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Využijte zkušeností s investicemi. Času na rozmyšlenou moc nemáte. Vaší slabinou je, že své plány neudržíte v tajnosti. Objeví se u vás rozpačitý známý s žádostí o radu. Ve skutečnosti bude chtít nějaké peníze.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyjdete vstříc starším dětem a odsouhlasíte jim dost odvážnou představu. Vaše pochybnosti, jestli jste udělali dobře, rozptýlí jejich nadšení. Předvídavé by bylo neodmítat pomoc sousedům, kteří se dostali do vážných problémů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chvílemi budete ve firmě skoro sami. Spolupracovníci se budou vytrácet jeden za druhým jako duchové. Berte to jako příležitost dokázat nadřízeným, že je na vás spolehnutí a zvládnete práci i za několik lidí najednou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadějně vypadá nedávná investice. Pomalu by se vám měly vracet vynaložené prostředky. Zlatý déšť to nebude, ale každá koruna dobrá. V práci budete pilní jako včeličky. Šéf a kolegové vás začnou sledovat s rostoucím podezřením.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zcela neškodné jsou hrozby, kterými vás zahrne rival nebo někdo, kdo vás nemá rád. Zvýšená  pozornost je nutná při placení. Mohlo by se stát, že v důsledku nepozornosti přijdete o nemalou částku. Merkur doporučuje s ničím nespěchat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud vydržíte trpělivě stát či sedět na jednom místě, máte šanci, že to šéf ocení. Vaše naděje na rychlejší kariéru by získala reálné obrysy. V přelidněných ulicích a obchodech potkáte spoustu známých, o kterých jste dlouho neslyšeli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při pohledu na šéfa vám naskočí pupínky a vyvolávání partnera, co všechno je třeba zařídit, vaši nervozitu jen znásobí. S aktivitou na pracovišti to určitě nepřeženete. Zajdete-li večer mezi kamarády, hned tak se domů nevrátíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nestihnete ani polovinu z toho, co chcete a potřebujete. Má to však výhodu, že sil, které vám zbudou, můžete s úspěchem využít doma. Partner bude navýsost spokojen. Pozor na náladovost, kterou vám nebude nikdo tolerovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Se štěstím potkáte člověka, kterého právě potřebujete. Jeho pomoc je samozřejmostí. Ke konci se chýlí románek, který vás začíná nudit. Nebudete-li dost důrazní, ale přitom taktní, potáhne se rozchod nesnesitelně dlouho.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Je třeba nasadit nejvyšší tempo. Jen tak předejdete tomu, že vám sokové a konkurenti vyfouknou slibnou šanci. Povzbuzením pro vás bude možnost vzrušujícího flirtu s vlivnou nebo majetnou osobou. Kdekdo vám bude závidět. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám