Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 12. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší způsob odplaty, je neoplácet špatné špatným

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Seberte se, není nejmenší důvod k tomu, abyste o sobě pochybovali. Ve firmě se nebojte vystoupit s odvážnými představami.  Budete překvapeni tím, kolik lidí vám věří. Mladý příbuzný se vás pokusí omámit falešnou nabídkou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zarazí vás podivný průběh firemní porady. Každý kdo se postaví na vaši stranu, se stane objektem nekončící kritiky. Brzy vám dojde, že chcete-li se dostat dál, bude lepší chvíli mlčet a přitom bedlivě pozorovat reakce okolí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Po návratu z práce vás čeká bouřlivá diskuze s dětmi a partnerem. Hlídejte své emoce, nepotřebně můžete vyvolat konflikt, který nikomu neposlouží. Pobaví vás náhlá změna v chování sousedů. Začnou vás plně respektovat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V romantickém rozpoložení vyjdete vstříc partnerovi, který už o vás začal pochybovat. V okamžiku, kdy si uvědomí svoji chybu, promění se v lva, bojujícího za vaše práva. Nechtějte podvést někoho, kdo je chytřejší.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedávejte příliš najevo, jak jsou vám někteří kolegové protivní. Ještě dnes se vám jejich pomoc hodí. Nezavírejte si zadní vrátka. Neunikne vám jiskřička nesouhlasu s vašimi názory v očích partnerových rodičů. Nahlas ale nic neřeknou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Šéf vybere lidi na chystanou služební cestu. Nikam se netlačte. Její závěr optimisticky nevypadá.

Asi budete rádi, když zůstanete v klidu své kanceláře nebo dílny. Pokud máte chuť riskovat v nějaké tombole, pak raději jen symbolickou částku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přibudou vám starosti s rodiči, pravděpodobně v souvislosti s jejich zdravotním stavem. Je na vás abyste je přemluvili k návštěvě lékaře. Snadné to nebude. Překvapí vás vaši školáci. Jakoby to mysleli se zlepšením prospěchu vážně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pěkně otrávení se vrátíte z nákupů. Neochotní, znudění prodavači a podivné ceny způsobí, že odejdete, aniž byste měli všechno, co potřebujete. Snad se brzy vzpamatujete a špatnou náladu necháte přede dveřmi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Venuše varuje před pokusem opakovaně oslovit někoho, kdo vás loni odmítl. Přinese vám to jen a jen zklamání. Neuspěje kolega, který se vás pokusí očernit u nadřízených. Dozví se, že jste spolehlivý a výkonný zaměstnanec.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vavřín vítěze můžete získat nejen za špičkový sportovní výkon, ale také za výsledky v oboru, který představuje váš koníček. Rozpačitý dojem si odnesete z milostné schůzky. Partner bude značně chladný, vaše vtipy ho nerozesmějí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Večerní návštěva nebo posezení s přáteli se vydaří. Hezky si popovídáte a vyslechnete velice zajímavý příběh. Berte ho jako poučení do budoucnosti. Slibně roste šance na úspěch v případě, že jste účastníkem nějakého konkurzu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Respekt okolí získáte způsobem, jakým doběhnete staršího, mazaného obchodníka nebo podnikatele. Vaši radost umocní fakt, že vám zpočátku skoro nikdo nevěřil. Berte vážně signály vysílané vaším organismem. Nejste ze železa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám