Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 11. září 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravdu sice každý chválí, ale nerad slyší

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Se zajímavým nápadem přijde partner nebo děti. Nezapovídejte se, zpozdíte se do práce. Do večera si můžete všechno promyslet a najít správné argumenty pro i proti. Vaše kondice potřebuje impuls. Nepřestávejte cvičit a brát vitaminy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ochota za někoho zaskočit je chvályhodná, ale není nutné dělat to každý den. Potom se nedivte, že vaše práce stojí. Popudí vás příbuzný, který bude tvrdit, že jste na něčem dohodli a vy jste to udělali špatně. Nedejte se zmást.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dokážete-li alespoň jednou pobavit spolupracovníky, půjdou vám na ruku. Berte to jako velkou příležitost prosadit návrhy, které jim dosud byly přinejmenším lhostejné. V obchodech si pozorně přepočítejte vrácené peníze.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Známý nebo příbuzní vám oplatí nedávnou laskavost. Spraví vám to náladu a zbavíte se narůstajících pochybností, má-li vůbec význam někomu pomáhat. V milostných vztazích se vám může chvílemi zdát, že si s partnerem nerozumíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Váš protějšek bude přecitlivělý na ironické poznámky a vyčítavé pohledy. Bude lepší velkoryse přejít jeho drobná klopýtnutí a chyby. Pečlivě si ukládejte doklady o placení účtů. Nelze vyloučit, že je budete zase brzy potřebovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepřehánějte to s podezřením, že vám partner a kolegové dělají naschvály. Je to jen trapná výmluva, s jejíž pomocí chcete podvědomě omluvit vlastní nedostatky. Luna slibuje, že budete-li trpěliví, obrátí se už dnes situace ve váš prospěch.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Odvážné rozhodnutí přijmete v případě, že se chystáte odejít z práce někam jinam. Rozhodujícím podnětem bude další nepříjemný konflikt s kolegy. Drobný spor s náladovou láskou ukončíte mlhavými sliby. Nepodceňte žaludeční nevolnost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Díky kosmické energii se s přehledem vypořádáte s povinnostmi, které vám původně naháněly hrůzu.

Se zlou se potáže kolega, který bude zlomyslně komentovat vaši chvilkovou neobratnost. Nový idol objevíte na akci, kam půjdete s přáteli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jistá osoba opakovaně zaútočí na vaše city. Možná půjde jen o románek, možná o pokus využít vaší slabosti pro opačné pohlaví. Nápad projít obchody a obhlédnout módní novinky není od věci. Bude však jistější jít s někým, kdo umí šetřit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neudělejte chybu, mělo by to nepříjemné následky. Budete-li ješitní a vychloubační, určitě se najde někdo, kdo okamžitě využije vaší slabší chvilky. Pozor na důsledky způsobené zanedbáním povinností. Sebekritika vás nezachrání.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bouřlivý vztah slibuje postavení Luny s Venuší. Budete však muset přetrpět dlouhý, nudný počáteční rozhovor. Před vypuknutím konfliktu s úřady si musíte zjistit i nejmenší podrobnosti. V opačném případě je šance na výhru minimální.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přechod, třeba i vynucený, na jinou práci, neznamená ani zdaleka jen katastrofu. Přestaňte se bát budoucnosti. Neptun ujišťuje, že situace není ani zdaleka tak černá, jak ji vidíte. Pečlivě vybírejte, kde v pozdních nočních hodinách zaparkujete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám