Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 11. prosince 2014

Novinky, sojka

Kdo sobě cizí cukruje, své si zbytečně zhořčuje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Koncentraci vám ztíží postavení Marsu s Neptunem. Budete netrpěliví a podráždění, snadno se necháte strhnout k hrubším projevům. Je třeba jednat uváženě a neustále se kontrolovat. Zdrojem pozitivní energie je pro vás rodina.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vysmějete se kolegům třesoucím se před nadřízenými. Nedivte se, že se na vás oboří a uslyšíte něco hodně ošklivého. Buďte k sobě kritičtější. Dělat si z někoho legraci nesvědčí o dobrém vychování. Pronásledovat vás bude zadaný ctitel.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hrozí vám přehnaná reakce na nevinnou poznámku kolegy, partnera nebo dětí. Mohlo by dojít k nežádoucímu konfliktu.  Venuše s Lunou doporučují trpělivost a nadhled. Očekávejte důležitý telefonát nebo dokonce návštěvu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na nepromyšlené, zbrklé kroky. U některých lidí vyvolají pocit, že jednáte sobecky a sledujete podezřelé cíle. Na obzoru je situace, ze které se dostanete tak, že se otevřete kompromisům a budete vlídnější k oponentům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Střetnete se s lidmi, které nemáte moc rádi. S něčím, co vás bude zdržovat a obtěžovat přijdou zvědaví příbuzní. Sporné otázky si s partnerem vysvětlíte na dlouhé procházce. Na usmířenou si rádi dáte sklenku grogu nebo punče.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dávejte pozor, abyste nezavdali příčinu k pomlouvačným řečem. Vyhněte se půjčkám a nekupujte nic na dluh. Blíží se svátky a vyhozené peníze by vás mrzely dvojnásob. Kdokoli vás bude ovlivňovat, uvidí věci jinak, většinou špatně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pustíte se do realizace jedné vánoční představy. Jakmile překonáte počáteční potíže, budete hotoví nečekaně rychle. Merkur naznačuje, že to bude na poslední chvíli. Nic si nezačínejte se zadanou osobou. Pokazíte si svátky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jako z udělání vám vypoví paměť službu ve chvíli, kdy to budete nejméně potřebovat. Berte to jako zkoušku improvizačních schopností. Při troše soustředění všechno zvládnete. Neodoláte a využijete výhodné nabídky ke koupi drahého dárku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Několikrát během dne se u vás projeví tendence k zkratkovitému a panovačnému jednání. Vrcholem může být konflikt s příbuznými. Oddálí se možnost přejít na lepší místo. Na poslední chvíli se dozvíte něco, co vzbudí vaši nedůvěru.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Partner přijde s takovým vánočním přáním, že nestačíte valit oči. Přitom vám bude jasné, že bude lepší mu ho splnit. Jinak vám bude celé svátky dělat naschvály. Výmluvy na neutěšený stav rodinných financí se obrátí proti vám.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Problém v zaměstnání vyřešíte ve spolupráci s někým, o kom jste neměli valné mínění. Vaše vztahy změní jak nečekaná událost, tak postaveni Marsu s Lunou. Věřte svému lékaři, nesnažte se léčit sami. Dopadnete zle, nedobře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Problém, který přehlížíte, začíná nenápadně narůstat. V dalších dnech už ho nemusíte zvládnout. Na obzoru jsou pracovní a rodinné konflikty, které budou rozptylovat vaši pozornost. Co můžete udělat dnes, raději neodkládejte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám