Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 10. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, že láska je všechno, je všechno, co o ní víme

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rozhovor s příbuznými týkající se majetkových záležitostí, proběhne v klidu. Než byste se s někým dohadovali, raději ustoupíte. Vaši nejbližší vás podrží. Přesto se nepouštějte do ničeho nového, dokud nebudete mít čistý stůl.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve firmě je na spadnutí spor s nadutým nadřízeným. Zbytečným okolkováním ničemu nepomůžete. S podporou několika kolegů se nemusíte žádných sporů bát. Seberte odvahu a postavte se mu čelem. Zařadí zpátečku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Počítejte s tím, že vaše nápady nevzbudí pokaždé zasloužený ohlas. Otrávený může být i partner, šéf či klient a společník. Nejde o nic mimořádného, počkejte na lepší planetární konstelaci. Pak to půjde jako po másle.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planetární konstelace vám usnadní inventuru věcí souvisejících s kariérou. Nevyhýbejte se řešení všedních povinnosti. Máte šanci si mnohé značně usnadnit. Nebouchejte do stolu, k ráznému vystoupení nejsou podmínky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Riskujte jenom tak, aby vás to neohrozilo. Svět už nezachráníte. Nadřízení očekávají, že projevíte větší zájem o práci a výsledky firmy. Dopřejte více volnosti partnerovi a dětem, nesnažte se je neustále vodit za ručičku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hrozí vám, že špatně pochopíte něčí vzkaz nebo pokyn a uděláte něco chybně. V partnerově společnosti nemusíte příliš mluvit. Úplně mu postačí, že jste spolu. Chce se s vámi podělit o svoje bohaté pocity.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přes vnitřní pohodu a vyrovnanost se neubráníte pochybnostem o své síle a schopnostech. Důvodem mohou být jak rodinné, tak pracovní problémy. Uklidnit by vás měla aura Jupiteru. Je zbytečné lekat se pouhých stínů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zklame a rozzlobí vás nedůtklivost osob z blízkého okolí. Příčinu hledejte ve změnách, od kterých očekává každý něco jiného. Nerozčilujte se a trpělivě počkejte na vývoj situace. Zejména v práci vám nic neuteče.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Udělejte si včas seznam toho, co je třeba dodělat a pečlivě se ho držte. Hrozí vám, že v práci nebo doma zapomenete na něco důležitého. Ve vašem okolí se začne objevovat osoba, která by uvítala váš větší zájem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pochopení projevíte pro přítele, který prožívá milostné zklamání. Taktně mu zabráníte udělat pořádnou hloupost. Originální program na večer připravíte bez ohledu na čas a náklady dětem a partnerovi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konstelace Jupiteru s Merkurem uspíší složitá jednání a přispěje k prosazení vašich podmínek. Nesmíte to však přehánět a okatě tlačit druhou stranu příliš ke zdi. Není nutné se hroutit, když něco nestihnete včas.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V práci pozor na intriky neschopných kolegů. Budou se chtít předvést na váš účet. Zdokumentujte si výsledky svého snažení. Dříve či později se vám je pokusí drze a drsně upřít. Nezadaní ukážou vlídnější tvář vytrvalému ctiteli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám