Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 10. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hra je pro duchaplné rozptýlením, pro hlupáky vášní

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Bohužel sejde z obchodu, od kterého si slibujete slušný zisk. Budete muset improvizovat a najít si jiný zdroj financí. Zvýšená opatrnost je namístě, kdykoli vás někdo vyzve k absolutní upřímnosti. Chce slyšet jen lichotky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Váš talent a schopnosti doslova rozkvetou. Využijte toho k účasti v různých konkurzech a soutěžích. Bez obav můžete jít na pohovor s případným novým zaměstnavatelem. Nebude vám chybět ani vysoké sebevědomí.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přeci nepadnete pod tíží domácích povinností. Je třeba se zapřít a spravedlivě jimi podělit i další členy rodiny. Nadšení asi nebudou, ale neměli byste couvnout ani o milimetr. Spolehněte se, že se s tím časem dokonale smíří.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte před sebou milý den. Váš společenský život pokvete, telefonát bude střídat telefonát, případně návštěvu. Dost možná, že vám vůbec nezbude čas na práci. Vám však projdou i jiné věci, planety nad vámi drží ochrannou ruku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hlídejte si termíny a hodiny pracovních i milostných schůzek. Jste poněkud mimo a snadno pustíte něco důležitého z hlavy. Zábavná by se vaše roztržitost nezdála ani vaší lásce. V supermarketech pozor na jezdících schodech.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nedáte se dotlačit k ničemu, co by odporovalo vašemu svědomí. Prožijete horkou chvíli na koberečku u šéfa, ale nepovolíte, i kdyby vám sliboval hory doly. Čas k odpovědi na otázku, jak dál, nazrál ve volných partnerských svazcích.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hodně by vám usnadnilo život nahrazení slovíčka musím, výrazem chci. Jistou záležitost potřebujete vzít za svou, jinak s ní nehnete. Konstelace Uranu s Jupiterem radí počkat s většími investicemi do doby, než získáte nové informace.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jistý chytrák se vás pokusí doběhnout. Nedovolte, aby zneužil vaší vstřícnosti. V milostných vztazích sázejte na otevřenost, i kdyby měla trochu ranit. Dbejte o svůj zažívací trakt, ne každý pokrm je pro vás dnes vhodný.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Otrávit vás může zjištění, že něčemu nerozumíte nebo něco neumíte. Žádný problém, člověk by se měl učit celý život. Když to nepřiznáte, uděláte chybu. Okamžitě vyběhnete s každým, kdo místo argumentů používá nadávky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Před odchodem z domova, práce a restaurace, si překontrolujte, jestli jste tam něco nenechali. Jako naschvál to budete brzy potřebovat. Velmi reálné je nebezpečí, že se ztracenou věcí se už neshledáte. Čeká vás rušný den.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Venuše varuje před lavírováním v citových vztazích. Měli byste se rozhodnout, komu dáte přednost a nikomu nevěšet na nos bulíky. Podvedený milenec či zhrzená milenka dokážou být hodně zlí. Dlouho a vytrvale by se vám mstili.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyjdete vstříc kolegovi, který nemůže pohnout s prací. Bude vás to sice stát trochu úsilí navíc, ale máte jistotu, že se můžete spolehnout na jeho vděčnost. Podmínkou je, že budete diskrétní a nikomu jinému nic neřeknete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám