Hlavní obsah

Horoskop na sobotu 11. dubna 2015

Novinky, sojka

Nepřirážej dveře, jimiž se ještě jednou budeš muset vrátit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebojte se více prosazovat doma i ve společnosti. Planety slibují, že uděláte dojem. Nemusí s vámi všichni souhlasit, ale potřebujete získat jejich sympatie. Nepodceňujte nenápadnou, mlčící většinu. Změní se v lavinu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Všímejte si víc partnera. Venuše naznačuje, že se mu v hlavě honí podivné myšlenky, ve kterých hrajete podezřele negativní roli. I kdyby to nebyla pravda, vaši pozornost ocení. Je třeba pohotově reagovat na dnešní telefonáty a vzkazy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte před sebou sympatický den. Atmosféra přeje hlubší sebereflexi, zejména pokud jde o nové známosti a milostné city vůbec. Měli byste vzít partnera nebo rodinu a strávit jak nejvíc času v přírodě nebo alespoň na zahradě.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Udělejte si čas na partnera, máte ojedinělou příležitost se dozvědět, co ho trápí. Zdá se, že jste v poslední době věnovali více času práci než rodině. Na cyklistickém nebo turistickém výletu nezapomínejte na dodržování pitného režimu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přátelé vám představí pár zajímavých lidí, se kterými si budete skvěle rozumět. Neodmítejte proto pozvání do společnosti a ukvapeně nesuďte lidi podle jejich prvních slov. Větší zdrženlivost vám neuškodí ani u stolu. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud dnes zůstanete s partnerem doma, nevyhnete se hádkám a nervy drásajícím výčitkám. Nepočítejte s tím, že to v ložnici bude lepší. Jistější bude, když si spolu někam vyjdete. Oběd nebo večeře v lepší restauraci udělá zázrak. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ovlivňuje vás aura Venuše. Opačné pohlaví vás přitahuje jako magnet. Hezké tvářičky a dobře rostlé postavy vás nenechají v klidu. Stačí malý náznak sympatií a zapomenete na celý svět. Jste-li zadaní, hrozí vám problémy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budou vám namlouvat, že na něco nemáte, že váš cíl je nad vaše síly. Držte se své představy, nedejte se odradit. Značný kus cesty zvládnete s pomocí vlivného člověka. Musíte však počítat s tím, že to nebude zadarmo.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s půjčováním nářadí a jiných věcí sousedům. Na vrácení si počkáte. V lásce se můžete těšit na vzrušující večer. Partner má pro vás milou zprávu. Bohužel budete dost podráždění a tudíž schopní pohádat se kvůli maličkostem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ideální je vyjet ven, do přírody a tam načerpat nové síly. Potřebují to více méně všichni, nejste žádnou výjimkou.  Milou tečkou by byla noční procházka pod hvězdami. Hodně na vás myslí jistá osoba z okruhu příbuzných nebo známých.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vyhýbejte se sporům, nejste nejklidnější, snadno se dáte vytočit a potom budete své unáhlenosti litovat. Trochu zaskočit by vás mohla nepříjemná zpráva. Chvíli budete na rozpacích, co dělat a nelze vyloučit zbrklý krok.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Když se pořádně soustředíte, ucítíte v zádech něčí pohled. Ničeho se nebojte, někdo vás sice pozorně sleduje, ale jen z čirých sympatií. Při nákupu nového oblečení prokážete vkus a cokoli koupíte, vám bude slušet. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám