Hlavní obsah

Horoskop na pondělí 24. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbabělost je, když víme, co máme činit, a nečiníme to

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pohyb Jupiteru uspíší příhodu, která urychlí váš odjezd na nějakou cestu. Nevyhnete se přitom výčitkám blízké osoby. Neodkládejte plán, o kterém v poslední době hovoříte s rodinou a přáteli. Příliv kosmické energie začíná slábnout.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přes překážky se přehoupnete s elegancí světového atleta. Pokud máte nového partnera, prověří vás jeho prosba, abyste mu podali důkaz, že jste ochotní přinést vašemu vztahu jistou oběť. Nesmíte ani na chvíli zaváhat.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Z nějaké firmy nebo úřadu přijde odpověď na vaši nedávnou žádost či stížnost. Spoustu námahy a shánění vám ušetří vtipný nápad. Týká se to především rychlého a levného dokončení řemeslnických prací doma nebo na chalupě.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neberte na lehkou váhu potíže a názorové tápání starších dětí. Mohou být předvídavější než vy. Trápí-li vás problémy v osobních nebo pracovních vztazích, je jejich náprava otázkou času. Podmínkou je, otevřeně o nich hovořit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Další informace ohledně jisté záležitosti nedostanete. Musí vám stačit fakta, která znáte. Na poslední chvíli byste mohli odstoupit od rozjednaného obchodu. Rozmyslete si, jestli kvůli přehnaným obavám neztratíte nadějnou příležitost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nehezkou zkušeností bude falešné jednání osoby, které jste věřili. Na lepší myšlenky vás přivede společnost osvědčených, starých přátel. Než si všechno řeknete, bude téměř půlnoc. S partnerem nebude snadné pořízení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S nadšením, které není plně na místě, se pustíte do něčeho, co přesahuje vaše současné možnosti. Pozor na sklon k zveličování zdravotních potíží, nenadužívejte alkoholu a léků. Cítíte-li se opravdu zle, jděte rychle k lékaři.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zvažte, jestli musíte být za všech okolností upřímní. Obchodní společníci a partneři nemusí vědět všechno. Máte svůj rozum, jednejte samostatně. Rozpustilým dětem domluvte po dobrém. Nedělejte jim z domova polepšovnu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hledanou odpověď na složitou otázku dostanete ve snu. Samozřejmě nemůžete brát všechno do slova, ale něco by na tom mohlo být. Snadné pořízení s vámi bude mít partner. Ať už udělá cokoli, budete velice tolerantní.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Poslechnete nadřízené a uděláte přesně to, co chtějí. Významně to přispěje k narovnání vzájemných vztahů. Potěší vás vstřícnost dospívajících dětí. Co s jejich starostmi, jim můžete poradit, až poté, co si otevřeně pohovoříte.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mohli byste tratit na odmítnutí spojit síly s někým, koho v současnosti považujete spíše za rivala. Neukvapujte se. Fakt, že si často nerozumíte, ještě neznamená, že nemůžete být úspěšnými profesionálními partnery.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevystavujte se posměchu. Před ukvapenými, riskantními kroky varuje konstelace Luny se Saturnem.

Hnáni nezdravou ctižádostivostí se můžete pustit do něčeho, co je dlouhodobě nad vaše síly. Na spadnutí je spor s tchánem či tchýní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám