Hlavní obsah

Horoskop na neděli 12. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepřístupnost žen je jen vytříbený doplněk jejich půvabu,

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše plány rozmary počasí příliš neovlivní. Kdo by o tom pochyboval, bude nemile překvapen. Od svého plánu neodstoupíte, i kdyby hrom po polici lítal. Bude-li hezky, tím lépe. Vaším jediným cílem je nikoho nezarmoutit,

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vzpomenete si na slib daný rodině a vynasnažíte se ho dnes splnit. Pro partnera i děti to bude velice příjemné překvapení. Pomalu vám přestávali věřit. Zamilovaní zkusí okouzlit svůj idol novým účesem a módním oblečením.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Návštěva příbuzných proběhne v klidu, hezky si popovídáte a ochutnáte spoustu dobrot. Nemusíte tam však být dlouho. Vezmou s povděkem již to, že jste přijali jejich pozvání a vůbec přišli. Sporné otázky jakoby neexistovaly.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V žádném případě neodmítejte výzvu k sportovnímu zápolení. Díky postavení Jupiteru s Neptunem jste v dobré formě a případný věkový rozdíl smažou vaše bohaté zkušenosti a šikovnost. Formu si vylepšíte dietní stravou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Změnit názor na jistou rodinnou událost se vás pokusí přimět neústupní příbuzní. Mají smůlu, jejich arogance vás utvrdí v přesvědčení, že máte pravdu a nikdo s vámi nehne. Mladší ročníky by měly krotit touhu vyhodit si z kopýtka.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neunikne vám ochabující nadšení rodiny pro vaše plány. Zatímco ještě včera večer se všichni třásli netrpělivostí, kdy se pustíte do jejich realizace, dnes budou jako mátohy. Nedá se nic dělat, počítejte s nutnými korekturami.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velkou předvídavost projevíte odmítnutím pozvání na nějakou společenskou akci. Partnera to možná bude štvát, ale později vám dá zapravdu. Dojde tam ke sporu, u kterého nemusíte být, těžko totiž odhadnout na čí se přidat stranu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neunikne vám podivné chování starších potomků. Dopátrat se příčiny nebude snadné. Nebude jim příliš do řeči, což je u mladých lidí normální. Nedělejte z toho vědu a trpělivě počkejte, až jim dojde, že to s nimi myslíte dobře.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neotálejte s odpovědí na pozvání přátel na večerní párty. Mohli by si myslet, že se vám tam moc nechce a to bylo společensky nepříjemné. Chystáte-li se sportovat, hlídejte si končetiny. Hrozí vám úraz z neopatrnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kradmé pohledy jisté osoby opačného pohlaví ve vás právem vyvolají dojem, že by o vás mohla stát. Snadno se o tom přesvědčíte tak, že ji co nejdříve taktně oslovíte a s úsměvem ji pozvete na kávu nebo sklenku vína.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Spoustu nevšedních zážitků zažijete během sportovního zápolení, na kole nebo na turistickém výletu s rodinou či přáteli. Pro to, abyste neriskovali úraz, je nutné respektovat stav komunikací zejména lesních a polních cest.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Nenechte zakrnět svůj výtvarný, hudební nebo jiný talent. Dnes je volno, máte čas, pro zbytečnou pasivitu neexistuje omluva. Příjemně vás překvapí chování jindy nesnášenlivého známého nebo vzdáleného příbuzného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám