Hlavní obsah

Vodafone se potýkal s velkým výpadkem

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Společnost Vodafone se potýkala během pátečního dopoledne se značnými problémy ve své síti. Novinky na to upozornili i někteří čtenáři. S výpadky se podle nich šlo setkat v celém Česku.

Vodafone měl velký výpadekVideo: Novinky

 
Článek

Jak pro Novinky uvedla Veronika Exnerová z tiskového oddělení Vodafonu, od 8.40 hodin došlo ke snížení kapacity příchozích hovorů do sítě Vodafone, mezi 9.00 a 9.50 příchozí hovory nefungovaly vůbec.

Jak Exnerová připomněla, omezená kapacita se týkala pouze příchozích hovorů do sítě Vodafone. „Odchozí hovory do jiných sítí probíhají celou dobu bez komplikací,“ doplnila.

Krátce před desátou hodinou se podle posledního vyjádření firmy začala kapacita rychle obnovovat a po desáté hodině se již většina příchozích hovorů do sítě Vodafonu uskutečňovala.

„Zákazníci, kteří se mezi 8.40 a 9.50 přemístili na delší vzdálenost, mohli zaznamenat potíže i s datovými a SMS službami,“ doplnila Exnerová s tím, že kapacitu sítě společnost stále navyšuje. Zákazníci už by měli komplikace zaznamenat jen v minimální míře.

„Pokud u někoho přetrvávají, doporučujeme vypnout a zapnout telefon,“ dodala.

Anketa

Jste-li uživatelem Vodafone, dovoláte se?
Ano
52,4 %
Ne
47,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10902 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám