Hlavní obsah

V Egyptě uvízly tři desítky českých turistů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Třem desítkám českých turistů se nedobrovolně prodloužila jejich dovolená v Egyptě. Podle obchodního ředitele CK Tomi Tour Václava Fischera zabránily cestujícím v jejich zpáteční letecké cestě egyptské úřady. Informovala o tom v neděli televize Nova.

Článek

Z Egypta mělo v neděli odletět 60 klientů cestovní kanceláře. Letadlo ČSA, které pro ně přiletělo, se však nakonec bez cestujících otočilo a letělo zpět do Prahy. Úřadům se totiž prý nelíbilo, že by turisté měli cestovat z jiného letiště, než na jakém na počátku svého pobytu přistáli. Podle společnosti ČSA cestovní kanceláře egyptské nařízení znají velmi dobře, uvedla Nova.

Polovině turistů se dnes nakonec odletět podařilo. Zbylí klienti by z Egypta měli odcestovat v pondělí. "Je pro ně zajištěno ubytování all-inclusive ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Všichni cestující dostanou jako zvláštní náhradu 2000 Kč na osobu," uvedl Fischer.

Reklama

Výběr článků

Načítám