Hlavní obsah

U Fortuny půjde dobít po Telefónice i kredit Vodafone

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Loterijní společnost Fortuna začala od úterý nabízet dobíjení kreditu firmy Vodafone, tuto služba už poskytuje pro klienty společnosti Telefónica O2. Dobíjení kreditu je aktuálně k dispozici na 700 obchodních místech v celé České republice, jejich počet se na konci letošního roku bude pohybovat kolem 2000. Fortuna to uvedla v tiskové zprávě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Dobíjení telefonních karet je po přijímání sázek na naši hru Fortuna Loto druhou nejvýznamnější aktivitou, které naše loterijní terminály aktuálně nabízejí,“ uvedl Martin Illner, generální ředitel Fortuna Loterie.

Terminály Fortuny se nacházejí například v prodejnách COOP, Žabka, GECO Tabák, Relay, Valmont či Don Pealo.

„Dobíjení bude probíhat s pomocí obsluhy částkou od 200 do 9999 korun,“ sdělila Adéla Konopková z PR oddělení Vodafone s tím, že zákazníci se nemusejí učit ovládat žádný nový systém ani se nemusejí bát, že si kvůli chybě nedobijí.

Přerušená spolupráce se Sazkou

Vodafone již tento týden oznámil možnost dobíjení na všech pobočkách České pošty. T-Mobile a Telefónica službu nabídnou v srpnu.

Operátoři začali hledat nové možnosti dobíjení kreditu poté, co přerušili spolupráci se společnosti Sazka, která jim přestala odvádět platby. K Sazce se dosud vrátila pouze Telefónica, jak připomíná ČTK.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám